UŽAS NA VOŽDOVCU! Maskirani napadači palicama KRVNIČKI PRETUKLI MOMKA (16) posle utakmice, SLOMLJENA MU LOBANJA
Maskirani napadači palicama KRVNIČKI PRETUKLI MOMKA, Foto: Profimedia, Ilustracija

HOROR!

UŽAS NA VOŽDOVCU! Maskirani napadači palicama KRVNIČKI PRETUKLI MOMKA (16) posle utakmice, SLOMLJENA MU LOBANJA

M. M. je operisan u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, ali stanje mu je i dalje teško.

Objavljeno: 13:33h

Mladića M. M. (16) krvnički je pretukla grupa maskiranih napadača nakon utakmice igrane na stadionu Fudbalskog kluba Torlak u Kumodražu i lekari se bore za njegov život, saznaje "Blic".

Prema našim informacijama, do napada je došlo u ponedeljak uveče u blizini pomenutog stadiona. M. M. je ranije tog dana iz publike gledao utakmicu Torlak - Studentski grad. Po završetku utakmice, u večernjim satima, njega je sačekala i napala grupa maskiranih huligana sa palicama u rukama.

- Petorica muškaraca, sa fantomkama napala su M. M. i pretukla ga palicama. Nisu gledali gde ga udaraju. Tukli su ga po glavi i naneli mu ozbiljne povrede zbog čega je život mladića ozbiljno ugrožen - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Tinejdžer je potom prebačen u bolnicu, gde su konstatovani prelomi lobanje na dva mesta i, prema nezvaničnim informacijama, lekari su se juče borili za njegov život. Prema tim saznanjima, M. M. je operisan u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, ali stanje mu je i dalje teško. Zvanične informacije o ovom slučaju u pomenutoj ustanovi nisu hteli da iznose u javnost.

Policija je ubrzo nakon incidenta privela jednu osobu za koju se sumnja da ima veze s ovim događajem. Njoj je, kako saznajemo, određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Zasad nije poznat motiv ovog monstruoznog napada. U ovom trenutku policija i Više tužilaštvo u Beogradu, koje je preuzelo istragu, su ga okarakterisali kao krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu. Tako se kvalifikuju svi incidenti koji su motivisani navijačkim sukobima.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.