STRAŠNO! PSI LUTALICE KRVNIČKI IZUJEDALI MEDICINSKU SESTRU! Da nije došao SABAHUDIN ko zna šta bi BILO sa mnom...
Žena jedva izbegla najgore/Ilustracija, Foto: Pixabay.com

HOROR U PRIJEPOLJU

STRAŠNO! PSI LUTALICE KRVNIČKI IZUJEDALI MEDICINSKU SESTRU! Da nije došao SABAHUDIN ko zna šta bi BILO sa mnom...

Krvoločna životinja nije prestajala da me grize, dok su drugi psi lajal

Objavljeno:

Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija kada su u četvrtak oko 06.50 časova nedaleko od stambenog bloka Stadion, u Prijepolju, psi lutalice izujedale Slobodanku Dučić, glavnu sestru patronažne službe Doma zdravlja.

Od razjarenih krvoločnih lutalica, Slobodanku je spasao, čovek iz obližnje zgrade, koji je čuo lavež pasa i vrisak žene koja je dozivala pomoć. Ona je sa povredama po telu primljena u službu Hitne pomoći gde su joj sanirane rane, a ceo slučaj prijavljen je policiji.

Psi lutalice već duže vreme seju strah na prijepoljskim ulicama, uprkos tome niko od nadležnih opštinskih službi, ovom problemu sa kojim se žitelji svakodnevno sreću, ne pridaje značaja. Na putu do posla, pravu dramu, preživela je medicinska sestra Slobodanka Dučić, u ranim jutarnjim časovima. Ona kaže da je već duže vreme na gradskim ulicama primetno pojačano prisustvo lutalica te da ih svakodnevno viđa. Međutim ni slutila nije da bi mogla postati predmet njihove agresije.

- Sve se odigralo munjevitom brzinom kao na filmu. Krenula sam na posao i na svega stotinak metara od Doma zdravlja, sa stepeništa, pored jednog ugostiteljskog objekta, na mene je skočio pas, oborio me na asfalt i počeo da ujeda po telu. Panično sam počela da se branim, međutim krvoločna životinja nije prestajala da me grize, dok su drugi psi lajali. Na svu sreću, čovek koji živi u obližnjoj zgradi i mislim da se zove Sabahudin, čuo je moju vrisku, pritekao u pomoć i spasao me težih povreda – kaže Slobodanka.

Ova, medicinska radnica upozorava da već duže vreme lutalice napadaju građane, međutim i da niko od nadležnih ne reaguje.

U gradu na Limu ne postoji azil za pse, pa je to uz nedaće oko deponovanja smeća, jedan od gorućih problema sa kojima se nadležni sreću gotovo celu jednu deceniju unazad. Na osnovu naknada za ujede pasa lutalica i povreda nastalih usled padova na trotoaru i drugim javnim površinama, od 2014. godine pa do početka 2019. godine, prema našem saznanju iz budžeta je isplaćeno preko pola miliona evra. Uprkos tome, ovaj problem u Prijepolju, niko od rukovodećih ljudi ne shvata previše ozbiljno.

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE KAKO BIA HAPSI RANOM ZOROM, VELIKA AKCIJA ŠIROM SRBIJE: Privedeni špediter, direktori, službenici opštine, ministarstva... (VIDEO, FOTO)

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.