MALA JANA JE DALA ISKAZ KOJI NIKO NIJE OČEKIVAO! Evo šta je uradila Zoranu Marjanoviću!
Zoran Marjanović, Foto: Printscreen Youtube

progovorila

MALA JANA JE DALA ISKAZ KOJI NIKO NIJE OČEKIVAO! Evo šta je uradila Zoranu Marjanoviću!

Advokat je naveo u žalbi na novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića da je njegova ćerka tvrdila da se nije odvajala od oca

Objavljeno:

Advokat Zorana Marjanovića Veljko Delibašić podneo je Višem sudu u Beogradu prigovor na optužnicu koju je protiv njega po treći put podiglo tužilaštvo, zbog sumnje da je 2016. na nasipu u Borči ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović (33).

Kako se saznaje, u odgovoru Delibašić se poziva na iskaz Zoranove i Jelenine ćerke Jane, koja je izjavila da je kobnog dana bila sa ocem i da se nije odvajala od njega. U vreme zločina, podsetimo, devojčica je imala pet godina.

Više tužilaštvo je u optužnici navelo da su Zoran i Jelena sa ćerkicom došli na nasip i da je Jelena krenula da trči. Oni su peške pošli zemljanim putem, susreli se s njom i Zoran je ostavio dete samo na nasipu, spustio se sa suprugom do kanala, ubio je i vratio se do deteta.

- Jana je u svom iskazu u potpunosti dala alibi Zoranu. Kategorički je tvrdila da se od tate ni na trenutak nije odvojila. Tvrdim da je nemoguće da krivično delo bude izvršeno kako je to u optužnici navedeno, da on ostavi dete, ubije suprugu i vrati se do ćerkice – kaže Delibašić i tvrdi da u trećoj optužnici ne postoje novi dokazi u odnosu na prethodne dve optužnice, koje je isto tužilaštvo podizalo, ali nisu prošle provere Višeg suda, a potom ni Apelacionog suda u Beogradu.

- Činjenica je da tužilaštvo nije pružilo dokaze na osnovu kojih bi postojala sumnja da je Marjanović ubio suprugu. Očekujem da postupak protiv njega bude obustavljen – kaže branilac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.