CRNA RUŽA JOJ JE UBILA SINA, A ONA SADA OTKRIVA KAKO SEKTE ŠALJU DECU ĐAVOLU! Potresna ISPOVEST doktorke Mirjane!
Dr Mirjana Tomović, Foto: printscreen/Facebook/Mirjana Tomovic

stravično!

CRNA RUŽA JOJ JE UBILA SINA, A ONA SADA OTKRIVA KAKO SEKTE ŠALJU DECU ĐAVOLU! Potresna ISPOVEST doktorke Mirjane!

Filip je pronađen mrtav 13. februara 2002. na Dunavskom keju na Karaburmi, a oko tela bili su utaban krug u šikari, krst okrenut naopačke, sveće s fitiljima nadole i hleb ukopan u zemlju

Objavljeno: 09.05.2019. 22:54h
  • 273

Porodična drama dr Mirjane Tomović, neuropsihijatra i stručnjaka za epilepsiju sa VMA, kojoj je sekta „Crna ruža“ ubila sina Filipa (17), izazvala je reakcije njenih kolega, koji izučavaju koliko su sekte prisutne u školama, prenose mediji.

Filip je pronađen mrtav 13. februara 2002. na Dunavskom keju na Karaburmi, a oko tela bili su utaban krug u šikari, krst okrenut naopačke, sveće s fitiljima nadole i hleb ukopan u zemlju. Njegova rođaka je na sahranu donela pet sveća uvijenih u maramicu s izvezenom crnom ružom, a dan kasnije su isti ubrus našli u sobi mlađeg sina, dok je treći ostavljen na grobu!

Veliku pažnju javnosti izazvali su pripadnici „Crne ruže“ u januaru ove godine, kada su uživo na Fejsbuku prenosili ritualno klanje psa, koje je gledalo 60 ljudi! Skopljanac (20) je u decembru 2018. zubima pregrizao grkljan svojoj babi i priznao da je to bio sektaški obred. U Srbiji vršlja 150 sekti, a „Crna ruža“ ima oko 30.000 članova, zbog čega školski psiholog za „Alo!“ upozorava kako da prepoznate da vam je dete u sekti.

 

- Sektaši si uglavnom locirani u blizini vrtića, škola i kasarne, jer su im tu potencijalne žrtve koje treba da isporuče đavolu! Postoje znaci koji pojedinačno nisu toliko bitni, ali ih u zbiru treba shvatiti ozbiljno. To su mračne misli, pokušaj samoubistva i samopovređivanja, kao što je rezanje žiletom i gašenje cigareta po telu. Znaci za uzbunu su nošenje nakita s mrtvačkom glavom i krstom naopačke, tamna šminka, slušanje satanističke muzike, čitanje njihove literature i tetoviranje satanističkih simbola. Otuđenje od prijatelja i porodice, pisanje morbidnih dnevnika, susreti s neznancima, odbijanje da kažu gde idu i šta rade, gubitak interesa za navodno prizemne stvari poput škole znače da nešto ne valja - kaže naš sagovornik i ističe da je sve to bilo uočeno kod dece koja su se ubila.

- Imao sam učenika koji je naglo promenio ponašanje. Kada sam pitao članove porodice da li su i oni nešto primetili, njegova baka uočila je bitan detalj. Rekla je: „Profesore, on spava kao drogiran!“. Ispostavilo se da su mu u ritualu davali drogu. Kasnije nam je sve ispričao i uspeli smo da ga otrgnemo iz čeljusti sekte - navodi psiholog, koji je insistirao na anonimnosti, ali je dao savete kako ih izbeći.

- Teško je izbaciti ih iz koloseka jer su izvežbani. Imaju filigranske pokrete tela, ruku i mimiku lica, te naročito smireni pogled oči u oči. Služe se frazama kao što su: „Potpuno razumem vaš skeptičan stav prema nama“, „Želimo da pomognemo ljudima da se oslobode problema“ - ističe stručnjak i upozorava da im ne treba davati adresu i telefon, već uzeti njihov kontakt radi provere ko su.

Bonus video:

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media