ZAKLAO SAM MAĐARA, A SADA IDEM I OSTALE! Deca su gledala ovaj HOROR, a njegova bivša žena je sada PROGOVORILA!
Slavko Plavšić, Foto: Facebook / Slavko Plavšić

HOROR

ZAKLAO SAM MAĐARA, A SADA IDEM I OSTALE! Deca su gledala ovaj HOROR, a njegova bivša žena je sada PROGOVORILA!

Ćerka pokojnog Josipa Baranja iz Kovilja kaže da oseća krivicu zbog toga što nije uspela da spreči nekadašnjeg supruga Slavka Plavšića u zločinu

Objavljeno:

Anita Baranj, ćerka ubijenog Josipa Baranja (61) iz Kovilja kod Novog Sada i bivša supruga Slavka Plavšića (30), osumnjičenog za to stravično ubistvo, u potresnoj ispovesti za Kurir kaže da sebi nikada neće oprostiti što je njen otac nastradao zbog nje.

Kako kaže, oseća se krivom i ne može da prežali što nije bila kod kuće kobnog 6. maja, kada je Slavko nasmrt, krvnički pretukao njenog tatu.

- Osećam se krivom i nikada sebi neću oprostiti što nisam bila tu. Da sam bila, odbranila bih oca sigurno, pa makar mene ubio. Bolje da je mene ubio, nego njega. Kako da se pomirim s tim da je moj otac umro zbog mene?! - kroz suze započinje svoju bolnu priču Anita, koja je živela u vanbračnoj zajednici sa uhapšenim Plavšićem.

Šutirao ga u glavu

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se 6. maja, kada je Slavko oko dva sata iza ponoći došao do Anitine kuće i zvao je da izađe, preteći da će je ubiti. Pošto ona nije bila kod kuće, već na poslu, izašao je njen otac Josip i rekao Slavku da ide kući, jer je kasno. Međutim, bivši zet je počeo da ga tuče, oborio ga je i šutirao u glavu do smrti. Zločin je gledala Josipova supruga, kao i Anitina deca.

- Kobnog dana bila sam na poslu. Slavko me je zvao, ali nisam htela da mu se javim. Posle me je nazvala ćerka iz prvog braka i vrišteći rekla da Slavko ubija dedu. Čula sam i da moja mama kuka. Umalo se nisam srušila. Odmah sam pozvala policiju i Slavkove roditelje i brata. Molila sam ih da ga spreče, jer će mi ubiti oca, a bivša svekrva mi je na to rekla: "Pa šta mu mi možemo" - kaže Anita i nastavlja:

- Šefica me je dovezla do kuće. Bile su tu policija i Hitna pomoć, a onda sam u dvorištu videla brata kako plače nad tatinim telom. Ljubila sam ga i molila da se probudi, ali on je bio mrtav. Ubio ga je monstrum. Ostvario je ono čime mi je prethodne dve godine stalno pretio - plačući priča nesrećna žena.

Deca sve gledala

Kako kaže, zločin su gledala deca, a njena majka Olivera je pokušavala da odbrani muža od pomahnitalog zeta, ali u tome nije uspela, jer ju je on sve vreme odgurivao i stiskao joj ruke, koje su joj i dalje modre.

- Kada je završio prebijanje, tražio je mami cigaretu, a onda je otišao svojoj kući. Pozvao je komšiju, rekao mu da je golim rukama ubio Mađara i dodao: "Idem sada i ostale da pokoljem. Posle ću ti pokloniti nož, da imaš za uspomenu. Ja ću biti jedno pet godina u zatvoru, ali njih neće više biti. I nemoj biti pi*ka da me ne obiđeš u zatvoru" - priča Anita i dodaje da je preživljavala pravu golgotu sa Slavkom.

- Tukao me je. Dok sam bila trudna, sedao mi je na stomak i primoravao me je na seksualne odnose.... Stalno mi je pretio da će ubiti i mene i sve moje. Plašila sam ga se jako - priča potresena Anita.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.