PRETVORIO SE U ZVER! Žena stakloresca je do detalja opisala kako je njen muž UBIO vlasnika PEKARE!
Filip Gavranović na svadbi!, Foto: Printscreen / Facebook

SVE OTKRILA

PRETVORIO SE U ZVER! Žena stakloresca je do detalja opisala kako je njen muž UBIO vlasnika PEKARE!

Ivana Savović (33), nekadašnja supruga Filipa Gavranovića, optuženog za svirepo ubistvo pekara Nikole Ostojića, juče je do detalja opisala kako se Gavranović ponašao nakon zločina

Objavljeno:

Ivana Savović (33), koja je tek tri nedelje bila u braku sa staklorescem Filipom Gavranovićem (32) kad je on, kako se sumnja, 3. novembra 2017. u svojoj radnji u Resavskoj ulici u Beogradu ubio najboljeg prijatelja, vlasnika pekare Nikolu Ostojića (36), ispričala je juče pred Višim sudom kako se Filip ponašao posle ubistva.

Ivana je rekla da je od trenutka kad je Ostojićeva porodica prijavila njegov nestanak naslućivala da njen muž ima veze s tim i na kraju je otišla u policiju i prijavila ga.

- Sumnje, s kojima sam živela tri dana, ni sa kim nisam delila. Plašila sam se da Filip ima neke veze s nestankom, ali nisam pomišljala na najgore. Brinula sam da je Nikola otet i da mu treba pomoć - ispričala je ona i objasnila da je sve počelo dan ranije, kad je saznala da Filip njenom najboljem prijatelju nije vratio dug od 2.000 evra. Na dan kada se ubistvo dogodilo, Gavranović je obećao da će vratiti novac, ali je ona, razočarana i ljuta, želela lično da vidi da je dug namiren. Zbog toga je oko 18 sati otišla do radnje u Resavskoj. Rešetke su, međutim, bile spuštene.

Filip Gavranović  na svadbi!
Filip Gavranović na svadbi!foto: Printscreen / Facebook

- Pozvala sam Filipa, bio je uznemiren, strašno je zvučao, vikao da ne stojim tu, nego da se spustim do Beograđanke. Bio je crven, znojav, zglobovi su mu bili otečeni i modri. Ruke su mu bile skroz u posekotinama. Rekao mi je da se povredio u radnji. U toku vožnje je otvorio vrata i povraćao - ispričala je juče pred sudom Savovićeva, koja je posle zločina poništila brak s Gavranovićem.

Kako je rekla, Gavranović je tada doneo i novac, koji su vratili njenom drugu, a potom su otišli kući da spavaju. Ujutru, međutim, supruga pokojnog Ostojića pozvala je Filipa i rekla da je Nikola nestao. Tada su, kako je rekla, kockice počele da joj se slažu, jer se prisetila rana na rukama supruga, novca koji je doneo, povraćanja i njegove uznemirenosti.

- Zgrabila sam ga za ruku i pitala: "Imaš li veze sa ovim?" Odgovorio mi je: "Ti si psihopata, svašta umišljaš. Ne bih psa zgazio, ućuti" - otkrila je kako se Filip ponašao dok je porodica tragala za Nikolom.

Žena je otkrila i da je dan pre Filipovog hapšenja bila u staklorezačkoj radnji, samo nekoliko metara od Nikolinog leša.

- Unutra je bio haos. Filip me je uhvatio za ramena i odgurnuo. Uzeo je komadić stakla i smrskao ga u ruci da bi mi dokazao kako se posekao. Ličio je na zver - opisala je tadašnjeg muža Ivana Savović.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.