IVICA ILIEV SE OGLASIO POSLE NAPADA NA NJEGOVU KUĆU: Verujem da me država može zaštititi!
Verujem da me država može zaštititi!, Foto: Dragan Kadić

to se čekalo!

IVICA ILIEV SE OGLASIO POSLE NAPADA NA NJEGOVU KUĆU: Verujem da me država može zaštititi!

Policiji nije trebalo dugo da privede počinioce

Objavljeno:

Posle huliganskog napada na kuću bivšeg sportskog direktora Partizana, oglasio se sam Iliev. On je poručio:

- Verujem državnim organima i u svojoj zemlji se osećam sigurno - rekao je Ivica Iliev za Kurir. On je dodao da je moguće da će tokom dana doći i do njegove konkretnije reakcije povodom ovog slučaja. Podsetimo, grupa mladića je u noći između utorka i srede razbijala saksije sa cvećem i crepove na njegovoj kući u Skojevskom naselju u beogradskom naselju Rakovica. Huligani su zapalili plastičnu gajbicu i bacili je u dvorište, na garažu čija su vrata potom nagorela.

Na dvorišnom zidu crvenim sprejem napisali su grafit uvredljive sadržine: "Ivice...vrati se...ovce tvoje ne mogu bez tebe."

Policiji nije trebalo dugo da privede počinioce. Organi reda pronašli su ih u roku od desetak minuta i uhapsili petoricu napadača, koji imaju od 24 do 34 godine. Protiv vandalske petorke podnete su prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira. Rakovička policija je izvršila uviđaj, a srećom nije bilo povređenih.

Ivica Iliev je od jeseni 2015. obavljao funkciju sportskog direktora Partizana, a posle loših rezultata ekipe pre dva meseca je podneo ostavku. Iliev je uz ostatak uprave Partizana često bio na meti navijača crno-belih.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.