ČEDOMORKA IZ VALJEVA JOŠ NIJE SASLUŠANA! Poslali su je na lečenje, NE MOŽE DA GOVORI
Poslali su je na lečenje, NE MOŽE DA GOVORI, Foto: Kurir

užas!

ČEDOMORKA IZ VALJEVA JOŠ NIJE SASLUŠANA! Poslali su je na lečenje, NE MOŽE DA GOVORI

Obudukcija je pokazala da je dečak rođen živ u 9. mesecu trudnoće i da je nastupila nasilna smrt

Objavljeno: 10:46h

Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu još nije saslušalo porodilju Jelenu V. (29), koja se sumnjiči da je nakon porođaja ubila novorođeno dete. Kako saznajemo, porodilja nije bila sposobna da da izjavu tužilaštvu, jer se i dalje nalazi na lečenju u valjevskoj bolnici, pišu mediji.

Tužilaštvo je naložilo da se uradi neuropsihijatrijsko veštačenje žene, kako bi se utvrdilo njeno psihičko stanje. U zavisnosti od izveštaja veštaka neuropsihijatra biće odlučeno da li će žena biti osumnjičena za čedomorstvo ili ubistvo deteta.

Kako saznajemo, obudukcija je pokazala da je dečak rođen živ u 9. mesecu trudnoće i da je nastupila nasilna smrt. Policija je bebu pronašla u jami poljskog WC-a u dvorištu Jelene V., a sumnja da se da je žena tek rođenog sina zadavila rukama i bacila ga u poljski toalet.

Ceo slučaj je otkriven kada je žena, nakon porođaja, zbog obilnog krvarenja zatražila lekarsku pomoć u valjevskoj bolnici, gde je utvrđeno da se porodila, međutim, u prvom trenutku nije želela da kaže gde je beba, da bi kasnije tvrdila da je imala spontani pobačaj. O celom slučaju je obaveštena policija, koja je ubrzo u jami poljskog toaleta pronašla mrtvo dete.

Kako saznajemo, Jelena V. iz sela Belotić kod Osečine ima dvoje dece, a po nezvaničnim informacijama, njen muž i svekar nisu znali da je u drugom stanju. Komšije ove porodice kažu da su u šoku zbog svega što se desilo i da ne mogu da veruju da je Jelena zadavila tek rođeno dete.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.