NAJCRNJA SRPSKA BROJKA: Bilans na putevima tokom praznika je TRAGIČAN
Istog dana, oko 19 časova tri osobe teško su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u selu Rudare, Foto: Dado Đilas

zabrinjavajući podaci

NAJCRNJA SRPSKA BROJKA: Bilans na putevima tokom praznika je TRAGIČAN

Samo dan ranije na istom magistralnom putu, u direktnom sudaru kamiona i autobusa kod Kuršumlije poginulo je pet osoba, a više njih je povređeno

Objavljeno:

U saobraćajnoj nesreći koja se za 1. maj u večernjim satima dogodila na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Rušanj, jedna osoba je poginula dok su dve teže povređene.

Istog dana, oko 19 časova tri osobe teško su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u selu Rudare, na magistralnom putu Niš-Priština, nedaleko od Kuršumlije.

Samo dan ranije na istom magistralnom putu, u direktnom sudaru kamiona i autobusa kod Kuršumlije poginulo je pet osoba, a više njih je povređeno.

Dve osobe su poginule, a dve su teško povređene u teškoj saobracajnoj nesreći koja se dogodila prošle subote na putu između Stare i Nove Pazove. Do nesreće je došlo kada je automobil prilikom preticanja sleteo sa puta i udario u drvo.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u noći između srede i četvrtka prošle nedelje na auto-putu u Hrvatskoj nastradali su 42 godišnji muškarac iz Kruševca, njegov 14-godišnji sin i jedan bračni par iz Beograda, dok je preživeo 28-godisnji mladić iz Batajnice koji je imao vezan sigurnosni pojas.

Do nesreće je došlo kad je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta, a zatim udario u zaštitnu ogradu uz autoput.

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.