ADVOKAT PORODICE JELENE MARJANOVIĆ: Napad se dogodio u noći 1. maja, AUTO JE DEMOLIRAN!
Napad se dogodio u noći 1. maja, AUTO JE DEMOLIRAN!, Foto: Printscreen / Facebook

užas!

ADVOKAT PORODICE JELENE MARJANOVIĆ: Napad se dogodio u noći 1. maja, AUTO JE DEMOLIRAN!

On dodaje da se bavi i drugim slučajevima, od kojih bi izdvojio ubistvo pevačice Jelene Marjanović

Objavljeno: 03.05.2019. 09:13h
  • 3

Advokat Predrag Savić dobio je jezivu opomenu u noći između 30. aprila i 1. maja, kad su mu dvojica napadača demolirala smart parkiran ispred zgrade u kojoj živi u Beogradu.

Advokat sumnja da je napadnut zbog saznanja koje je iznosio o slučaju "Topčider" i ubistvu gardista Dražena Milovanovića i Dragana Jakovljevića.

Savić kaže da su kamere za video-nadzor snimile napadače, pišu mediji. 

- Jedan je imao kapuljaču na glavi, a drugi fantomku. Posle napada otrčali su niz ulicu. Policija je profesionalno odradila uviđaj i očekujem da će istragom biti utvrđen identitet izvršilaca i naručilaca napada. Nema sumnje da je to vezano za posao, a najverovatnije za slučaj "Topčider", ubistvo dva vojnika ispred objekta Karaš - priča Savić.

 

On objašnjava da je u tom nerasvetljenom slučaju bilo i misterioznih smrti ljudi povezanih sa ubistvom, ali i pretnji i pritisaka na svedoke.

- Mislim da je pisanje medija jedan od dobrih tragova za policiju i o napadu na mene i o ubistvu gardista. Znam da je Saša Reljić, bivši oficir Vojske SCG, koji je progovorio o svojim saznanjima, takođe bio izložen raznim pritiscima i pretnjama. Ovo nije prvi napad vezan za Topčider, već su mi jednom izbušene gume uoči 5. oktobra, datuma kad su ubijeni gardisti. Oprezan sam i nije mi prijatno jer su napadači znali i koji automobil vozim, gde je parkiran i gde živim, ali uzmicanja nema - kaže advokat.

On dodaje da se bavi i drugim slučajevima, od kojih bi izdvojio ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

- Zastupam Jeleninu sestru od strica Teodoru Krsmanović. Oko tog slučaja su se okupili i neki čudni likovi, koji samo traže medijsku pažnju, a neki od njih su možda spremni i da naude mom klijentu ili meni. Teodora je nedavno dobila neka čudna upozorenja iz inostranstva, vezana upravo za slučaj Jeleninog ubistva - zaključuje Savić.

foto: Printscreen/You tube

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media