DANIJELA JE OVIM OBJAVAMA NA FEJSBUKU NAJAVILA DA ĆE UBITI MUŽA?! Raspliće se klupko užasnog zločina (FOTO)
Ubijeni Nemanja Grčić sa suprugom Danijelom, Foto: Facebook

PALA NA POLIGRAFU

DANIJELA JE OVIM OBJAVAMA NA FEJSBUKU NAJAVILA DA ĆE UBITI MUŽA?! Raspliće se klupko užasnog zločina (FOTO)

Udovica pisala da je "njen muškarac tretira loše" i da se ponaša kao "da mu je nebitna", te da je od toga umorna

Objavljeno:

Danijela Đilasović (43), koja je osumnjičena da je pomogla svom ljubavniku Zoranu Dimiću (52) da ubije njenog supruga Nemanju Grčića (37) često je na Fejsbuku objavljivala poruke u kojima je pisala da je "njen muškarac tretira loše" i da se ponaša kao "da mu je nebitna", kao i da je od toga umorna.

Da li se u ovim njenim porukama krije razlog zbog kog je odlučila da se na najsuroviji način reši svog supruga, utvrdiće istraga.

Danijela je bila u vikendici skrivenoj u šumi u Vrdniku sa suprugom kada je napadač upao u objekat, nasrnuo na njenog muža i upucao ga. Kako je ispričala policiji, ona je odmah požurila da pronađe pomoć.

Međutim, nekoliko detalja ukazalo je policajcima da tu nešto nije logično... Za početak, to što Đilasovićeva nije pokazivala nikakvu empatiju, niti tugu, zbog smrti supruga... I onda je klupko počelo da se odmotava...

foto: Printscreen, Facebook

Poslata je na poligraf i na njemu je pala. Policajcima je postalo jasno da je lepa majka četvoro dece imala neke veze sa ubistvom muža, inače kriminalca i pripadnika najjačeg vojvođanskog klana.

Ubrzo je otkriveno da je Danijela sa Zoranom Dimićem (52) isplanirala zločin i otključala mu vrata vikendice kako bi ušao i ubio njenog muža koji je u sobi odmarao. Njih dvoje su uhapšeni i nalaze se u pritvoru.

Danijela je na svom Fejsbuk profilu dve godine unazad kroz tekstove koje je objavljivala, poruke i pesme jasno stavljala do znanja da nije zadovoljna odnosom sa muškarcem sa kojim je.

"Treba mi samoća i distanca od svega. Previše sam umorna od pogrešnih i pravih, ma od svakakvih. Umorna od toga da budem jaka... Treba mi samo mir, iskren zagrljaj i tišina. Nekog koga ću nazvati i plakati, a taj neko se neće smejati mojim suzama. Nekog sa kim ću biti slaba jer je on dovoljno jak za oboje... Nekog s kim mogu da budem žena, jer sam previše puta bila veće muško od onih s kojima sam bila", napisala je Danijela uz kratak komentar: "ja".

Početkom prošle godine objavljivala je da "nema ništa gore nego kad muškarac sa srcem provincije krene na ženu koja je veličine velegrada".

Đilasovićeva je delila i tekstove o tome kako prepoznati da "vašem partneru više niste bitni" i slično.

foto: Printscreen, Facebook

Da li je svim ovim objavama i tekstovima mislila upravo na supruga, nije poznato. Ono što je do sad jasno je da je Đilasovićeva koja je prvog supruga prevarila sa Grčićem za koga se potom udala, poslednjih meseci upravo njega varala sa novim ljubavnikom, Zoranom Dimićem.

Izvor iz istrage kaže da je ona već dugo svom ljubavniku obećavala da će se razvesti od muža, ali je tu odluku stalno odlagala. Sumnja se da je motiv zločina Dimićeva ljubomora.

- Dugo mu je obećavala ali je odluku odlagala i on je izgubio živce i odlučio da ga ubije. Zločin su zajedno isplanirali, a detalji će izaći na videlo u daljem toku istrage - kaže on.

Ko je Dimić?

Policija je u novembru 2009. godine na području Subotice uhapsila pet osoba zbog krijumčarenja oružja, trgovine ljudima i narkoticima te teških krađa. Tada je među uhapšenima bio upravo i Zoran Dimić, osumnjičeni za ubistvo Grčića.

Policija je saopštila da su uhapšeni "višestruki povratnici u vršenju krivičnih dela". Korišćenjem specijalne opreme za sečenje iz jedne prodavnice oružja u Subotici ukrali su velike količine skupocenih pušaka i poluautomata i veće količine municije.

Pretresanjem njihovih stanova, pronađena je velika količina kokaina, pištolja bez dozvole, koje je grupa koristila, fantomke i veće količine zlata, deviznog novca i putničkih automobila.

Ubijeni suprug, takođe, osuđivani kriminalac

I ubijeni Grčić je, takođe, od ranije dobro poznat policiji kao pripadnik je grupe Alena Kurine, najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini.

Priča koju je Danijela pokušala da "proda" policajcima imala je utemeljenje u činjenici da se i Grčić, kao i osumnjičeni Dimić, bavio kriminalom, i to kao bliski saradnik Alena Kurine, jednog od vodećih kriminalaca u Vojvodini.

Grčić je ranije osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških telesnih povreda. Zbog šverca narkotika odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine zatvora.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.