SINOVAC ČEKAO STRICA PA GA ZAKLAO NASRED ULICE! Niko nije smeo da priđe, a onda je UBICA izgovorio JEZIVU rečenicu!
U međuvremenu oglasio se i MUP saopštivši da da je po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 časova, Foto: Printscreen

stravično

SINOVAC ČEKAO STRICA PA GA ZAKLAO NASRED ULICE! Niko nije smeo da priđe, a onda je UBICA izgovorio JEZIVU rečenicu!

Komšija Slaviša Petrić ispričao je detalje stravičnog zločina u Noćaju

Objavljeno:

Sinovac Miodrag I. (56) ubio je strica Milorada I. (76) jutros oko 9 časova u selu Noćaj kod Sremske Mitrovice, a komšija očevidac ispričao je za Kurir detalje užasa koji su potresli meštane ovog sela.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Miulorad je biciklom jutros otišao do pekare, a kada je krenuo da se vraća kući, sinovac Miodrag da je zaustavio nasred ulice, oborio sa bicikla, nekoliko puta udario, pa zaklao.

Komšija Slaviša Petrić ispričao je detalje stravičnog zločina u Noćaju.

"Pio sam kafu i čuo sam kako neko zapomaže. Video sam ga kada kolje strica, ostao sam u šoku, nisam bio svestan šta se dešava. Okrenuo sam se i video kako je obrisao krvavi nož o travu. Nikome nije dao da priđe ni njemu ni ubijenom, sačekao je policiju da dođe i sam se predao", rekao je Slaviša.

1 / 5 Foto: Vladimir Sporčić

On je dodao da se posle zločina na lice mesta pojavio i sin ubijenog, a ubica mu je tada rekao "zbog njega se ja nisam oženio."

U međuvremenu oglasio se i MUP saopštivši da da je po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.