RUKAMA SMO GASILI LJUDE KOJI SU GORELI! Potresno svedočenje spasilaca iz AUTOBUSA SMRTI KOD PROKUPLJA!
Autobus je potpuno izgoreo, Foto: Printscreen

strašno!

RUKAMA SMO GASILI LJUDE KOJI SU GORELI! Potresno svedočenje spasilaca iz AUTOBUSA SMRTI KOD PROKUPLJA!

Sumnja se da je broj žrtava veći

Objavljeno:

Pokušali smo da ugasimo požar koji je započeo iza kabine kamiona. Bio je duboko i nismo mogli da dopremo. Bio je i jedan oficir policije. Osmorica nas je pokušavalo da ugasi požar i izvlači stradale.

Ovako je o jezivim detaljima stravičnog sudara koji se dogodio jutros oko 7.00 sati kod sela Barlovo u kom su poginule četiri osobe, a više njih povređeno, priča Ivan Veković (40), jedan od vozača koji su pritrčali u pomoć dok je autobus koji je učestvovao u nesreći još bio u plamenu.

Veković je, inače zaposlen u vojnoj kasarni, u trenutku nesreće našao se u automobilu iza kamiona. Osim njega, u pomoć povređenim putnicima iz autobusa u plamenu pružio je i Saša Vučković, pripadnik kriminalističkog odeljenja policije u Kuršumliji. On je izvukao onesvešćenog putnika iz autobusa i rukama gasio plamen koji je zahvatio njegovo telo.

I dok se za nesreću još uvek nije čulo u Kuršumliji, na mestu nesreće se već čuo plač rođaka vozača kamiona iz Tutine Z. K. (34) koji je prevozio kamion sa robom iz inostranstva na Kosovo.

foto: Printscreen

Podsećanja radi, u direktnom sudaru kamiona i autobusa "Niš-ekspresa", prema prvim infomacijama, poginule su četiri osobe, dok je šestoro putnika teže i lakše povređeno. Međutim, sumnja se da je broj žrtava veći.

Prema nezvaničnim podacima, poginula su vozači oba vozila i tri putnice autobusa koji je saobraćao iz Kuršumlije u pravcu Niša.

Nesreća se dogodila u selu Barlovo, nedaleko od mostića po kojem je poznato ovo selo a prve informacije ukazuju da je autobus iz nepoznatih razloga skrenuo na suprotnu taku kolovoza.

- Naše ekipe su odmah izašle na lice mesta i šestoro osoba je prebačeno u prokupačku bolnicu dok su tela nastradalih još uvek u potpuno spaljenom autobusu - ističe dr Nevena Vučković iz kuršumlijskog Doma zdravlja, dok ekipe vatrogasaca pokušavaju da izvuku tela iz ugljenisanog autobusa.

BONUS VIDEO:

VATRA ZAHVATILA NEKOLIKO SPRATOVA: Gori soliter na Voždovcu, evakuacija stanara (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.