DETALJI UŽASNE TRAGEDIJE KOD KURŠUMLIJE! Vatrogasci izvlačili IZGORELA TELA IZ JEZIVE BUKTINJE (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
U stravičnom direktnom sudaru putničkog autobusa Nišekspresa, Foto: Printcsreen facebok

STRAVIČAN SUDAR

DETALJI UŽASNE TRAGEDIJE KOD KURŠUMLIJE! Vatrogasci izvlačili IZGORELA TELA IZ JEZIVE BUKTINJE (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Među povređenima su i prokupački policajci, koji su van dužnosti putovali autobusom, koji se posle direktnog sudara zapalio i pretvorio u živu buktinju

Objavljeno: 10:24h

U stravičnom direktnom sudaru putničkog autobusa Nišekspresa i kamiona tutinskih tablica koji se rano jutros dogodio na putu Kuršumlija - Prokuplje kod sela Barlovo stradalo je četvoro ljudi - pba vozača i dva putnika autobusa. Ima i povređenih - i teže i lakše, koji su smešteni u prokupačku bolnicu.

Među povređenima su i prokupački policajci, koji su van dužnosti putovali autobusom, koji se posle direktnog sudara zapalio i pretvorio u živu buktinju.

Upravo iz autobusa u plamenu saputnike su spasavali policajci putnici autobusa koji su čudom ostali nepovređeni u požaru koji je zahvatio vozilo Nišekspresa. Posle sudara zapalio se i kamion tutinskih tablica, čiji je vozač Z. K. (34) takođe stradao.

6 povređenih putnika smešteni u prokupačku i nišku bolnicu

- Nažalost desila se nesreća i u našu bolnicu je pristiglo šest putnika, od toga tri teško povređena i troje lakše. Od ta tri teško povrđena putnika, jedan je sa teškim povredama glave, drugi sa teškim povredama ekstremiteta, oni su prosleđeni odmah u Klinički centar Niš i nažalost jedna naša sestra je teško povređena i sada je na operacionom stolu u našoj bolnici - rekla je Snježana Arsić, direktorka bolnice u Prokuplju.

Prema prvim informacijama, u pomoć su odmah pritekli i prokupački policajci, takođe van dužnosti, koji su bili u putničkom automobilu i koji su se odmah zaustavili da pomognu i krenuli da iz plamena spasavaju povređene putnike autobusa.

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.