POZNATI DETALJI POGIBIJE SNAJE ALEKSANDRA KOLAROVA I MLADOG RUKOMETAŠA! Ovo je da i kamen zaplače!
Užasna tragedija na putu između Stare i Nove Pazove, Foto: Vladimir Šporčić, Dado Đilas

detalji tragedije

POZNATI DETALJI POGIBIJE SNAJE ALEKSANDRA KOLAROVA I MLADOG RUKOMETAŠA! Ovo je da i kamen zaplače!

Aleksandra Kolarov (49) iz Nove Pazove i rukometaš Nikola Dević (22) poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu uveče na putu između Stare i Nove Pazove

Objavljeno:

Aleksandra Kolarov (49), snaha fudbalera Aleksandra Kolarova, i mladi rukometaš Nikola Dević (22) poginuli u saobraćajnoj nesreći na putu između Stare i Nove Pazove, u trenutku kada su se vraćali sa komšijine svadbe.

Aleksandra Kolarov (49) iz Nove Pazove, snaha kapitena fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandra Kolarova, i rukometaš Nikola Dević (22) poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu uveče na putu između Stare i Nove Pazove, i to dok su se vraćali sa svadbe.

1 / 5 Foto: Vladimir Sporčić

Kako se saznaje, tragedija se desila dan pred Uskrs, oko 22 sata, kada je "pasat", kojim je upravljao Nikola, prešao u suprotnu traku i zakucao se u drvo pored puta. U automobilu su, osim Aleksandre i Nikole, bile njihove kolege Đuro Petrović (60) i Snežana Mirčić (55), koji su teško povređeni.

Iščupao drvo iz korena

- Neposredno pre tragedije bili su na svadbi koju je priredio njihov komšija iz Nove Pazove. Udes se dogodio kada je Nikola, verovatno pokušavajući da obiđe drugo vozilo, izgubio kontrolu nad autom, skrenuo u suprotnu traku i zakucao se u drvo pored puta, koje je iščupao iz korena. Tragovi kočenja protezali su se 10-15 metara. Nikola i Aleksandra su poginuli na mestu, a Đuro i Snežana su s teškim povredama prevezeni u KBC Zemun - kaže izvor iz istrage.

Novinari Kurira juče su na mestu nesreće zatekli jeziv prizor. U travi pored puta ležala su vrata automobila, stakla je bilo na sve strane, a iza nastradalih ostali su i svadbeni cvetići, koje su prethodno dobili na venčanju.

- Mnogo mi je teško. Jedva pričam... Od trenutka nesreće čuo sam 5.000 različitih verzija događaja da više ni sam ne znam šta se desilo. Krenuli su na svadbeno veselje, a sada, na praznik, ljudi dolaze da mi izjave saučešće. Kako bih mogao da se osećam? - jedva je izustio Branislav.

Sa svadbe u smrt

Otac nastradalog Nikole, koji nije želeo da otkrijemo njegovo ime, kaže za Kurir da nije toliko važno šta se dogodilo, već da Nikole i Aleksandre više nema.

Branislav Kolarov, muž poginule Aleksandre i brat od strica srpskog fudbalera, juče je jedva smogao snage da govori o tragediji.

- Moj sin je radio u Branislavljevoj firmi i oni su kolegijalno išli na svadbu. Znam da je on vozio, ali ne i kako se desio udes. Policija će nas obavestiti nakon istrage. Mada, to više i nije važno. Važno je samo to da je naš sin otišao sa svadbe u smrt - rekao je otac mladog rukometaša.

Živko Kolarov, otac fudbalera Aleksandra Kolarova, juče je za Kurir potvrdio da je njihova rođaka nastradala i da je njegov sin obavešten o nesreći.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.