POLICAJCI NASILNIKA HAPSILI U NIŠAVI! Drama je počela kad su hteli da mu stave lisice na ruke (FOTO)
Policjaci su izašli na mesto poziva i priveli S. A. a onda je krenula drama, Foto: FACEBOOK / SCREENSHOT

dolijao

POLICAJCI NASILNIKA HAPSILI U NIŠAVI! Drama je počela kad su hteli da mu stave lisice na ruke (FOTO)

S. A. je zbog nasilja u porodici imao izrečenu meru zabrane prilaska koju je danas prepodne prekršio pa je njegova supruga alarmirala policiju

Objavljeno:

Nišlija S. A. (36), koji je kroz prozor pobegao iz policijske stanice nakon što je fiziki nasrnuo na policajku koja ga je čuvala, posle prave filmske potere uhapšen je na sred reke Nišave u centru grada.

S. A. je zbog nasilja u porodici imao izrečenu meru zabrane prilaska koju je danas prepodne prekršio pa je njegova supruga alarmirala policiju. Policjaci su izašli na mesto poziva i priveli S. A. a onda je krenula drama.

Policija
Policija foto: Screenshot youtube

- Pošto su ga policajci priveli u stanicu on je u jednom trenutku nasrnuo da policajku koja je stajala pored njega u kancelariji, odgurnuo je, otvorio prozor i pobegao. Policjaci su krenuli za njim i sustigli ga u jednom kafiću gde je pokušao da se sakrije. Tu je nasilnik udario policajca i nastavio da beži. Ušao je u Nišavu kod zgrade Banovine računajući da policajci neće krenuti za njim ali se prevario. Prvo je ušao u reku jedan policajac koji ga je uhvatio a potom je ušao i drugi policajac nakon čega su izgredniku stavljene lisice na ruke na sred reke - kaže naš izvor.

S. A. je uhapšen i određena mu je mera zadržavanja do 48 časova. Nesumnjivo je da će, osim prijave zbog kršenja mere zabrane prilaska dobiti i prijavu zbog napada na policiju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.