BOJANINA LOBANJA JE BILA RAZNESENA SVUDA PO SOBI: Porodica dokazuje da NIJE BILO SAMOUBISTVO!
Bojana Milanović, Foto: Printscreen/Facebook/Bojana Milanovic

neko nije uradio svoj posao

BOJANINA LOBANJA JE BILA RAZNESENA SVUDA PO SOBI: Porodica dokazuje da NIJE BILO SAMOUBISTVO!

Za nas nije pitanje da li je ubijena, već ko ju je ubio i zbog čega

Objavljeno: 25.04.2019. 11:13h

Porodica Bojane Milanović (24) angažovala je privatne veštake u nadi da će uspeti da dokažu da ona nije izvršila samoubistvo, kako to tvrde iz Višeg tužilaštva u Šapcu.

Za nas nije pitanje da li je ubijena, već ko ju je ubio i zbog čega. Svesni smo da nam nju ništa ne može vratiti, ali želimo da se tužilaštvo pokrene, da ispravi greške i kaže istinu.

Ovo kaže sagovornik iz porodice Milanović, koja je pre godinu dana izgubila svoju Bojanu, pripadnicu Vojske Srbije.

Stravična tragedija dogodila se 23. aprila 2018. godine, kada je Bojana nađena mrtva u kući svog verenika Joviše Marinkovića, za koga je krajem aprila trebalo da se uda.

Grom iz vedra neba

Njena smrt kao grom iz vedra neba pogodila je njene roditelje i prijatelje, koji sumnjaju u zvaničan stav šabačkog Višeg javnog tužilaštva da se devojka ubila pucajući sebi u glavu i grudi iz lovačkog karabina.

Karabin ima dve ručice, jedna je sigurnosna kočnica, druga je za punjenje. Bojana je imala 162 cm, bila je trudna sa izraženim stomakom. Puška je teška sa optičkim nišanom na njoj, teško je poverovati da je sama mogla da puca. Nije pitanje da li je ubijena. Na nju je pucano iz dva različita pravca - kažu iz porodice Milanović, ističući da su angažovali privatne veštake u nadi da će uspeti da dokažu sumnje.

Sagovornik kaže da porodica smatra da tužilaštvo nije svoj posao uradilo kako treba i da su pogrešili kada su Bojaninu smrt okvalifikovali kao samoubistvo.

Nejasnoće

- Zbog čega parafinsku rukavicu nisu nikom radili osim Bojani? Zbog čega nisu veštačili telefonske pozive i poruke. Nejasno je i kako to da tužiteljka nije znala da li su nađene dve čaure ili jedna? Govorila je da je jedna čaura, pa da je skrenula, pa posle da su ipak dve. Tužilaštvo u izveštaju nema vreme smrti, ne postoji skica mesta zločina sa obeleženim predmetima i razmerama. Zbog čega nisu sastavili Bojaninu raznetu lobanju, da se vidi kuda je prošao metak, jer ona je bila raznesena po čitavoj sobi? - kaže sagovornik i nastavlja:

Puška iz koje se ona navodno ubila stajala je na drugoj strani kreveta, složena. Takođe, nema jastuka, koji joj je stavljen na grudi pre pucnja. Na njenim rukama nema krvi, kao ni na drugoj čauri.

(Espreso.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media