U SOMBORU MUK, RODBINA NEUTEŠNA: Otkriveno šta je prethodilo ubistvu i samoubistvu Branka i Desimirke
Policija, Foto: Youtube printscreen

Porodična tragedija

U SOMBORU MUK, RODBINA NEUTEŠNA: Otkriveno šta je prethodilo ubistvu i samoubistvu Branka i Desimirke

Branko je iz pištolja ispalio metak u grudi svoje supruge Desimirke, a potom je pucao i u sebe

Objavljeno:

Rodbina, komšije i prijatelji bračnog para Branka (62) i Desimirke (55) Vujčić, iz Sombora su u šoku i neverici, zbog jučerašnje tagedije, kada je nešto posle podneva, Branko iz pištolja ispalio metak u grudi svoje supruge Desimirke, a zatim pucao u sebe. Tragedija se dogodila u blizini hipodroma u Somboru, između buvljaka i Carinarnice.

Nesrećne žena je umrla na licu mesta, a Branko je prevezen u bolnici u Somboru, a zatim je zbog teških povreda prevezen u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad, gde je sinoć i preminuo. Desimirkina rodbina kaže da su tela nastradalih na obdukciji, i da još ne znaju kada će biti sahranjeni, ni da li će biti istovremeno na istom groblju.

Kako se saznaje, njih dvoje u braku su bili punih 35 godina, a dece nisu imali. Prema rečima Desimirkinog sestrića Stefana Varge, njegova tetka je nešto više od godinu dana radila u Nemačkoj, gde je čuvala starije osobe, i tako izdržavala teču od njene zarade. Branko nije radio, ali je Desmirka htela da mu nađe neki posao u Nemačkoj. Predlagala mu je da vozi kamion, ali on to nije prihvatio. Nisu se najbolje slagali, pa je ona odlučila da se razvede, jer dece nisu imali, ispričao je Stefan.

- Svi smo u šoku, i ne možemo da poverujemo šta se dogodilo. Branko je imao svoja dva kamiona - šlepera i prevozio, pšenicu i raznu robu u Srbiji i inostranstvu, ali je ostao bez posla i kamiona. Želeo je svakom da pomogne i nikom se nije zamerio, kaže njegov komšija Miladin.

On veli da se Branko jedno vreme bavio i pčelarstvom, te mu najverovatnije ni to nije išlo, pa je i s tim prekinuo.

- Oboje su bili dobre komšije, vredni, služili su za primer, a ja ne mogu da poverujem da se desila ovakva tragedija da on ubije Desimirku, pa presudi sebi, priča drugi komšija, koji ih je dobro poznavao i družio se sa Vujčićima, ne želeći da mu se pominje ime.

Nesrećna žena u nedelju je iz Nemačke na kratko došla u Sombor i Branko je ubio. Kako se saznaje, Vujčići su jedno vreme živeli u kući u Ulici Dušana Staničkova, pa se posle preselili u stan na uglu Ulice Gruje Dedića i Prote Mateja.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.