OTKRIĆE SVE TAJNE OKO ELITNE PROSTITUCIJE: Uhapšeni makro Mihailo u zatvoru PIŠE KNJIGU!
Mihailo Maksimović, Foto: Printscreen / Facebook

KLUPKO SE ODMOTAVA

OTKRIĆE SVE TAJNE OKO ELITNE PROSTITUCIJE: Uhapšeni makro Mihailo u zatvoru PIŠE KNJIGU!

Maksimović, u čijem su se katalogu devojaka koje je podvodio, nalazile i neke od poznatih dama koje su učestvovale u rijalitijima i hapšene su i ranije sa njim

Objavljeno:

Mihailo Maksimović, makro koji je uhapšen krajem februara, počeo je da piše knjigu iza rešetaka u kojoj će, kako je najavio njegov advokat, otkriti tajne elitne prostitucije u Beogradu.

Maksimović, u čijem su se katalogu devojaka koje je podvodio, nalazile i neke od poznatih dama koje su učestvovale u rijalitijima i hapšene su i ranije sa njim, sumnjiči se za trgovinu ljudima i nalazi se u pritvoru. U pritvoru je i njegov brat Dušan Milenković. Njega, devojke koje su odlučile da odaju makroa, ne terete.

Klupko je počelo da se odmotava kada su Maksimovića devojke, koje su uhapšene u beogradskom hotelu sa turskim državljanima, odlučile da ga raskrinkaju policiji. One su dobile status specijalnih svedoka, i ispričale su da je Maksimović prema njima umeo da bude grub, da ih je terao da ugrađuju silikone, završavaju kurs za lajfkouča i to sve o svom trošku.

Maksimovićev advokat Danilo Nikolić rekao je za list "Kurir" da je uhapšeni makro odlučio da napiše knjigu u kojoj će "otkriti sve tajne elitne prostutcije".

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.