NIKO NAS NE MOŽE RAZDVOJITI, NIKADA Sinovi se oprostili od Vukotića, JEDAN DAO ČITULJU IZ ZATVORA, DRUGI IZ BEKSTVA
Veselin Vesko Vukotić, Foto: Espreso

DALI DVE ČITULJE

NIKO NAS NE MOŽE RAZDVOJITI, NIKADA Sinovi se oprostili od Vukotića, JEDAN DAO ČITULJU IZ ZATVORA, DRUGI IZ BEKSTVA

Njih dvojica su svako za sebe dali čitulju u novinama

Objavljeno: 13:00h

Od oca Veselina Veska Vukotića (57) koji je likvidiran u nedelju ispred svoje kuće u Kotoru čituljom su se oprostili sinovi Jovan i Igor.

Njih dvojica su svako za sebe dali čitulju u novinama.

Jovan se od oca oprostio iz zatvora, dok se njegov brat Igor i dalje nalazi u bekstvu.

- "Poslednji pozdrav ocu. Ne dadoše nam da se poslednji put oprostimo pred tvoj vječni odlazak na jučanko Čevo. Dostojanstveno si živio, uzdignute glave koračao i uvijek nam govorio da je život prolazan, a obraz večno traje. Nećemo te nikad iznevjeriti. Počivaj mirno i spokojno pored Serdara i Vojvode koji krase istoriju naše familije. Tvoj Jovan", napisao je Jovan sin ubijenog Veska.

Čitulja za Veselina
Čitulja za Veselina foto: Espreso

Na sličan način oprostio se i njegov brat Igor.

Čitulja za Veselina
Čitulja za Veselina foto: Espreso

"Moram da te pozdravim poslednji put na ovakav način, Oče moj, uzdanice, dobročinitelju, junače moj!!! Zapamti da nas niko ne može razdvojiti, nikad! Počivaj mi u našem miru Čevskom, sa braćom svojom! Neka ti je vječna slava i hvala ti! Voli te beskrajno tvoj sin Igor", napisao je negde iz bekstva.

Ubijeni Veselin Vukotić sa svojim sinom, šefom škaljarskog klana Jovanom Vukotićem, držao je restorane u kotorskom starom gradu. Bio je prisutan i kada je njegov sin, kako tvrdi crnogorska policija, pokušao da ubije suprugu šefa suparničke ekipe.

Nešto pre devet sati uveče u naselju Dobrota u Kotoru u subotu je ubijen Veselin Vukotić. Kako navodi crnogorska policija, nepoznata osoba ispalila je u njega više hitaca, nakon čega je prevezen u bolnicu u Kotoru gde je podlegao povredama.

Škaljarski klan već je godinama u ratu sa rivalskim kavačkim klanom iz istog grada, Kotora. Do sukoba je došlo 2014. godine kada je u Valensiji nestalo više od 200 kilograma kokaina koji je navodno pripadao kavačkom klanu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.