Ovo su majke ubice u Srbiji: Svoju decu su davile golim rukama! (FOTO)

ŽIVO ZLO

Ovo su majke ubice u Srbiji: Svoju decu su davile golim rukama! (FOTO)

Osveta mužu ili ocu deteta, sredina u kojoj žive ili posledica porođaja glavni su razlozi zbog kojih majke ubijaju svoju decu
Objavljeno:

Sudbina osmomesečne Anje M. iz Beograda, koja je završila u najlon kesi, a za čiju smrt se tereti majka Tanja M. (37) samo je još jedna tragedija u nizu koja je potresla našu zemlju. Ovo je žena koja je isekla vene i čija je beba danima bila mrtva u najlonskoj kesi! (FOTO) Molila je za pomoć! Fejsbuk otkriva potresnu priču majke osumnjičene za ubistvo bebe! (FOTO) Osumnjičena žena trenutno se nalazi u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, a zbog čega je dete umrlo, pokazaće nalaz toksikologije, koji se radi na Vojnomedicinskoj akdemiji. Majka je navodno bila lečeni narkoman, i kada ju je policija našla u stanu, pokušala je sebi da oduzme život sečenjem vena na rukama i na vratu.

Facebook/Tanja Lakic
Pre ove tragedije, Srbiju je u septembru zadesila priča o majci M. M. (46) iz sela Busur, kod Petrovca na Mlavi, koja je bila u pritvoru zbog sumnje da je ubila i zakopala svoju bebu u plitkom grobu u dvorištu, koji je potom prekrila ciglama. Beograđanka koja je 7 dana držala svoju bebu u kesi za đubre završila u bolnici! Majka se sumnjiči da je počinila čedomorstvo.
Facebook
Nekoliko dana ranije, u policiju je privedena D. B. (23) iz Novog Sada, koja je u julu ove godine najverovatnije udavila svoje tek rođeno dete, zamotala ga u krpe i stavila u veš mašinu kako bi ga sakrila od ostalih članova porodice. Beba koju je majka ubila i ostavila u kesi 7 dana ćerka je poznatog biznismena! (FOTO) Golim rukama, krajem prošle godine, majka I. O. (37) iz Čačka udavila je tek rođenu bebu.
Stock/Shutterstock, Beba
Kriminolog Zlatko Nikolić objasnio je za Alo! da žene u Srbiji decu ubijaju iz tri razloga: - Majke koje žive u manjim seoskim sredinama to rade kako bi izbegle osudu sredine, jer se nisu udale, a rodile su bebu. Druge ubijaju decu jer je to posledica njihovog postporođajnog stanja. Treći razlog ubistva potomka je osveta mužu ili ocu deteta. (Espreso.co.rs/Izvor: Alo) (Foto: Ilustracija, Profimedia/Facebook)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.