SPOLJA GLADAC, A IZNUTRA JADAC: Žabac isprozivao Kristijana Golubović JAKO, a ONDA SKINUO PANTALONE! (VIDEO)
Kristijan Golubović i Nebojša Tubić Žabac, Foto: Dragan Kadić, Print Screen Youtube

legende devedesetih

SPOLJA GLADAC, A IZNUTRA JADAC: Žabac isprozivao Kristijana Golubović JAKO, a ONDA SKINUO PANTALONE! (VIDEO)

Ne prestaju sa prozivkama!

Objavljeno:

Kontroverzni bisnismen Nebojša Tubić Žabac je oštro isprozivao bivšeg učesnika Zadruge, Kristijana Golubovića, a prvobitno ga je optužio da je cinkaroš.

Naime, njihova prepiska je počela još krajem prošle godine kada je Kristijan rekao da kada jedan metak pogodi "idiota", umesto da umre na licu mesta tog dana se izrodi još trista "idiota", misleći na Nebojšu Tubića poznatijeg kao Žabca.

Ipak, takav komentar je usledio jer ga je pre toga Žabac isprozivao kako je slabić koji se plaši zvuka motorne testere, a kamoli metka.

Takođe, nakon toga su usledile brojne prozivke koje su upućivali jedno drugom, a tim povodom je Nebojša Tubić Žabac poručio Goluboviću da se previše hvali svojom hrabrošu i da je spolja gladac, a iznutra jadac.

Gde njega pogodio metak, on kada bi čuo motorna testera kako radi, on bi se us*ao od straha, a tek još da ga pocepa motorna testera. Mene je pogodio metak i ja sam trčao trista metara, i na kraju sam savladao protivnika. Nek majmun Kristijan potrči sada trista metara, pa on neće moći da diše on je truo. On je spolja gladac, a iznitra jadac, truo je ne kreće se i ne trči. U kojoj pucnjavi je on učestvovao? Gde je dobio metak? Nigde. Kada te pogodi jedan metak pravi ti si mrtav, a ne dvadeset metaka. On je lud i ne zna šta priča", kaže Nebojša Tubić Žabac.

A potom je objasnio svoj slučaj kako ga je pogodio geler i da od tada ima ožiljke i infekciju, a kako bi to slikovitije demonstrirao skinuo je pantalone, a potom odgovorio Krtistijanu kako je folirant i da izmišlja gluposti jer da ga je pogodio geler ne bi ostao živ.

Žabac skinuo pantalone kako bi pokazao ožiljke
Žabac skinuo pantalone kako bi pokazao ožiljke foto: Printscreen/facebook

Podsećamo, pre ovog snimka usledila je prepiska:

- Grčka poslovica puno govori - Kad ubijete jednog idiota istog dana se izrodi još 300 takvih novih. Pa se pitam šta je u slučaju idiota kome izbuše glavu metkom, a on umesto da umre on postane veći idiot. Mislim na onog Žapca iz Čelareva koji je ušao u klub lajavih imbecila pa se drznuo da proziva sve i svakoga po lokalnim medijima- rekao je Golubović.

"Tad sam bio u bekstvu nakon čuvenog skoka iz petog opštinskog suda. Preko puta se nalazila još lepša Bačka Palanka u koju sam preko Dunava svakodnevno dolazio. osim puno dobrog naroda i prelepih devojaka tu i tada sam upoznao i tog idiota Žapca koji je živeo dva sela dalje. Izgledao mi je kao žgoljavi slatkorečivi lik sa neobičnom loknavom kosom iskošenih očiju. Lokalni picopevac koji se na sva usta tada hvalio automobilima, i motorima uz pomoć kojih je jeb.vao sluđene klinke u najasocijalnijem dobu za našu zemlju", kaže Golubović.

Ističe da su se svi čudili u društvu kada smo pročitali da on blati mnoge.

"Onda nam je jedan nam je momak ispričao da je svojevremeno neko greškom Žapca upucao u glavu i da od tada nije u vinkli. Totalno je prolupao i utripovao da je bitan lik u svetu kriminala. Javili su mi da me je prozivao u emisji Balkan Info. Ja sam tog imbecila sreo par puta u životu. Jednom me je pozivao u jednu seosku kuću. Tada je sa mnom bio Mastif koji Žapca nije nimalo mirisao. Stalno mi je Mastif tražio dozvolu da mu naudi jer mu je bio posebno iritantan.

Mastif je bio surov i nepredvidiv. Bio je dobre duše i srca ali preke naravi, noćna mora za takve poput tog Žapca", kaže Golubović.

Napominje da je čuo kako "taj prosvirani mozak" tvrdi za njega da je cinkaroš.

"Normalni ljudi znaju da ja nikada nisam priznao delo pred sudom i da nikoga nisam odao ili namestio. Zamolio bih dotičnog idiota da mi se javno izvini što je na moju štetu izlupetao laži i klevete ili ću biti prinuđen da ga po službenoj dužnosti branim od nekog mog fanatičnog fana koji ne shvata umno prosvirane bolesnike a prezire sitne preprodavce motornih vozila koji iznose javno neistine o meni", završio je svoje obraćanje Kristijan Golubović.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.