NJEN SELFI U ŠPANIJI SUPRUGU JE DOŠAO GLAVE! Žena ubijenog CRNOGORCA uticajna INFLUENSERKA U CRNOJ GORI (FOTO)
Dvadesetogodišnja Vasilisa Nurković (20), bila je svedok stravične likvidacije jer je Zijad upucan u vozilu pred njom i detetom, Foto: Printscreen/Faceboook

u španiji bili turistički

NJEN SELFI U ŠPANIJI SUPRUGU JE DOŠAO GLAVE! Žena ubijenog CRNOGORCA uticajna INFLUENSERKA U CRNOJ GORI (FOTO)

Na njega je pucala za sada nepoznata osoba u španskom mestu u blizini Malage

Objavljeno:

Supruga Baranina Zijada Nurković (24) iz Rožaja, koji je ubijen u Španiji, jedna je od najpraćenijih influenserki u Crnoj Gori na Instagramu!

Dvadesetogodišnja Vasilisa Nurković (20), bila je svedok stravične likvidacije jer je Zijad upucan u vozilu pred njom i detetom.

Na njega je pucala za sada nepoznata osoba u španskom mestu u blizini Malage, a on je sa porodicom bio u Španiji turistički.

Ranjen je u četvrtak uveče u glavu i bio je u komi do petka, priključen na aparate, ali lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život.

Mlada Vasilisa je jedna od najpraćenijih influenserki iz Crne Gore na društvenoj mreži Instagram, sa skoro 39.000 pratilaca, a predstavlja se kao modna blogerka, ljubiteljka mode, srećna žena i mama devojčice Nike.

Podsetimo, Vasilisa, njen suprug i njihova dvogodišnja ćerka, turistički su bili u poseti jednom španskom mestu u blizini Malage, kada je nepoznata osoba u četvrtak uveče pucala na Zijada, dok su svi zajedno bili u vozilu.

Nurković je policiji bio poznat i kao bliski saradnik Alana Kožara, koji je čovek od poverenja vođe Zemunskog Luke Bojovića. Za Kožarom policija traga zbog pripreme ubistva sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

(Espreso.co.rs/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.