EVO ŠTA JE DAVID RADIO DOK SU ALEKSANDRI BACALI BOMBU NA KUĆU! Đoganijeva je upletena u celu priču
Đoganijeva je upletena u celu priču, Foto: Printscreen, Dado Đilas

au!

EVO ŠTA JE DAVID RADIO DOK SU ALEKSANDRI BACALI BOMBU NA KUĆU! Đoganijeva je upletena u celu priču

Luna Đogani dala svoje viđenje svega

Objavljeno:

Da najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga 2", pomera sve granice dokaz su gledaoci koji iz dana u dan bez daha prate svaki trenutak koji učesnici provedu u Beloj kući.

Ove večeri upravo je publika ta koja je imala priliku da ispituje svoje omiljene zadrugare i pokrene neke nove teme među učesnicima.

Ovoga puta, prvo pitanje je bilo za Davida Dragojevića, a odnosilo se na njegovu bliskost sa Lunom Đogani.

Da li znaš da svi mi vidimo da si svaki dan sve bliže Luni, da si se odvojio od Aleksandre? - glasilo je pitanje publike.

Približio sam se Luni, slušali smo "Radio Amneziju", iskoristio sam priliku dok se Aleksandra šminkala - rekao je Dragojević.

Njegova devojka, Aleksandra Subotić, nije želela da komentariše ovu situaciju, ali je Luna Đogani dala svoje viđenje svega.

foto: Printscreen

David je ironičan, to nije istina zato se ne nerviram. Meni je David drug, kao i Aleksandra. Neću da se pecam na to. Imamo zajedničkog prijatelja napolju, on mi je rekao da ću se družiti sa njima i tako i jeste. Ne vidim zašto je problem da se družimo i nasamo, to ne mora da znači se muvamo - istkla je Đoganijeva.

Voditelj Milan Milošević je želeo da čuje od Lune zašto je Aleksandri rekla da je David muškarac kog bi svaka žena poželela pored sebe.

To sam rekla kad se Aleksandra i on posvađaju, pa joj ja kažem "Nemaš zbog čega da se nerviraš, njega bi svaka žena poželela pored sebe". To se meni desilo jednom u životu, sad svi osuđuju kad priđem bilo kom muškarcu koji ima devojku ili ženu - zaključila je blogerka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.