BRAT JE ISTRČAO U GAĆAMA, ČABARKAPA JE BOMBU NAMENIO NAMA! Oglasio se otac Aleksandre Subotić nakon EKSPLOZIJE
Aleksandra Subotić i Srboljub Subotić, Foto: Prentscren

REAGOVAO!

BRAT JE ISTRČAO U GAĆAMA, ČABARKAPA JE BOMBU NAMENIO NAMA! Oglasio se otac Aleksandre Subotić nakon EKSPLOZIJE

Stravična eksplozija dogodila se u Kaluđerici

Objavljeno:

Dve ručne bombe bačene su jutros oko četiri sata u Kaluđerici. Povređenih osoba nije bilo, razbijeni su prozori na kući D. M. i stakla na prozorima kuće D. V. Ostećena su i tri parkirana automobila.

U neposrednoj blizini mesta eksplozije je porodicna kuća braće Karađorđa i Srboljuba Subotića.

Braća Subotić poznata su po burnom životu, a nedavno su bili učesnici rijalitija Parovi. Inače, Karađorđe je otac Aleksandre Subotić koja je od juče učesnik Zadruge 2.

On je za "Alo" potvrdio da je u blizini njihove kuće bačena bomba.

- Legao sam sinoć da spavam nakon što sam otpratio Aleksandru i Davida u Zadrugu, međutim, ubrzo sam čuo neko šuštanje kao ekspres lonac. Zatim su se čule dve eksplozije. Moj brat Srba je istrčao u gaćama napolje, i odmah video o čemu je reč. Počinialc je bacio bombu na pogrešnu adresu, ona je sigurno bila namenjana nama. Siguran sam da iza incidenta stoji Aleksandar Čabarkapa. Hvala Bogu niko nije povređen, a geler je prošao tačno iznad glave naše sedmogodišnje komšinice. Komšiluk je nakon eksplozije poludeo i svi su jako uznemireni. Komšije će prijaviti Čabarkapu, a očigledno je da je on ljut što je Aleksandra ušla u Zadrugu - rekao je Karađorđe.

Podsetimo, Karađorđe Subotić, čiji je "mercedes" zapaljen u decembru prošle godine ispred njegove porodične kuće, tvrdio je da iza napada stoji njegov bivši zet Aleksandar Čabarkapa, koga čak optužuje da želi da mu ubije celu porodicu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.