ŠČEPAO ME, POČEO DA ME LJUBI I DAHĆE: Jutka je Danijelu MALTRETIRAO SMS porukama, a onda je OTIŠAO KORAK DALJE!
Daniela Vukajlović, Foto: Printscreen / Facebook

napasnik jutka opet spopada

ŠČEPAO ME, POČEO DA ME LJUBI I DAHĆE: Jutka je Danijelu MALTRETIRAO SMS porukama, a onda je OTIŠAO KORAK DALJE!

Na sastanku su, kaže, pričali poslovno, a umesto suprugu, nudio je posao njoj

Objavljeno: 21.04.2019. 14:55h
  • 20

Daniela Vukajlović je Jutkina žrtva koja je posle godinu dana ćutanja odlučila da progovori. Ispričala je juče za "Blic" kako joj je Jeličić tražio seks da bi zaposlio njenog muža i kako je dve godine trpela njegovo uznemiravanje. Čak je i fizički pokušao da je napastvuje.

Samo nekoliko minuta nakon što mu je prvi put tražila uslugu koju joj je ranije obećao, Jutka joj je poslao prvu poruku: "Cmoook". Mislila je da je pogrešio broj, ali nije. Poruke u kojima je poziva da se "volkaju" i da budu intimni postale su svakodnevica. Na jedan od poziva da dođe kod njega u kancelariju, u dogovoru sa suprugom Nebojšom, odgovorila je potvrdno.

- Poziva me telefonom na sastanak kako bismo razmotrili muževljevo zaposlenje. Tada već osećam da se nalazim u problemu, da on nikad neće odustati od svojih zlih namera. Posle razgovora sa mužem, odlučujemo da odem, ali da muž tajno bude ispred zgrade Doma kulture, gde ima nekakvu kancelariju i da nam telefonska veza bude otvorena za slučaj da me fizički napadne. Tako smo i uradili - priča u nastavku ispovesti za "Blic" Daniela Vukajlović.

foto: Printscreen / Facebook

Na sastanku su, kaže, pričali poslovno, a umesto suprugu, nudio je posao njoj.

- Rekao mi je da može da me zaposli u njegovom kafiću piceriji. Ostala sam zatečena, nisam tražila posao za sebe... Nudio je i nekakvu novčanu pomoć, ali pod uslovom da budemo intimni.

Da bi skrenula temu, Daniela je ponudila Jutki da ga upozna s nekim drugaricama koje bi možda želele da budu s njim. Složio se, ali je insistirao da i ona budem tu.

- Pred kraj razgovora ustao je, ščepao me obema rukama i počeo nasilno da me ljubi po vratu i da dahće. Bila sam prestravljena, u šoku. Jedva sam ga odgurnula, rekla sam da je odvratno to što radi i pobegla sam. Na ulaznim vratima srela sam muža koji je trčao ka nama jer je preko otvorene telefonske linije čuo da se nešto događa i da vičem. Tresla sam se. Nisam znala da li zbog jezivog iskustva ili zbog straha šta bi Nebojša mogao da uradi Jutki - kaže ona.

Poverava nam se da dva dana nije izlazila iz kuće, da se preispitivala, plakala i pitala se gde je pogrešila. Sve vreme vraćale su mi se scene iz te kancelarije užasa.

Vratila se na posao, ali posle nekoliko dana agonija se nastavlja, stižu nove poruke. Kad god bi je video na poslu, na ulici, pisao je. Bilo je, tvrdi kroz suze, nepodnošljivo.

Da nesreća ne ide sama, pokazao je i Danielin i Nebojšin slučaj.

- Jednog dana posle posla ostao mi je telefon na punjaču u kući, a ja sam otišla u baštu. Svekrva je videla poruke. Zvala me je da dođem iz bašte, počela je svađa, govorila je da sam kurva i izbacila me je s detetom na ulicu. Zvala sam muža koji je došao, spakovali smo se i privremeno se smestili kod mojih - kaže Daniela.

Ispričala nam je i da je većinu poruka zbog straha izbrisala, ali da je muž insistirao da neke sačuva, zahvaljujući čemu danas ima dokaze da ju je Jeličić uznemiravao.

Ubrzo posle toga Daniela i Nebojša donose odluku da se razdvoje, pa nekoliko meseci žive odvojeno. Nemaština ih je stegla, pa se ona opet odvažila da traži posao. Poslala je poruku Jeličiću u kojoj ga preklinje za bilo kakav posao, ali on odgovara: "Srce, dobra si baš, pomoći ću ti samo mora situaciju da napravim. Kad da se volkamo?".

foto: Printscreen / Twiter

Život im se, kaže, raspao, brak pukao, dug za stan u kojem je Nebojša živeo s detetom je porastao, ali je uspeo da ga plati polovnim automobilom koji je vozio. Pošto više nije imao kud, odlučio je da traži socijalnu pomoć. Usledio je novi udarac.

- Pokušavao sam da amortizujem sve, posvetio sam se detetu, da ono ne pati. Posle nekog vremena odlazim do Centra za socijalni rad da molim za pomoć. Na vratima piše Ljiljana Jeličić, socijalni radnik za područje grada Brusa! Srce u grudima hoće da pukne - priča Nebojša.

Iako se kolebao, nevoljno, ali nemoćno odlučuje da mora da uđe u kancelariju Jutkine supruge koja je tu zaposlena i od koje mu sudbina zavisi.

- Kucam na vrata, ulazim, podnosim zahtev za novčanu socijalnu pomoć jer drugog izbora nemam. Pomoć mi je odobrena i bilo je to olakšanje. Razmišljao sam da ću sada bar imati detetu šta da dam da jede - kaže on.

Nebojša u isto vreme pokušava da sredi odnos s roditeljima i da povrati brak jer ne može da živi bez žene koju voli i koja mu je jedini istinski prijatelj.

- Posle izvesnog vremena uspevamo da se pomirimo, dobijamo i drugo dete, živimo zajedno... Ali problem sa roditeljima ostaje, do danas se nismo vratili - navodi Nebojša.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media