PODIGNUTA NOVA OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆ: Evo za šta je tačno optužen muž ubijene pevačice!
Zoran Marjanović, Foto: Espreso.rs

ponovo na sudu

PODIGNUTA NOVA OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆ: Evo za šta je tačno optužen muž ubijene pevačice!

U optužnici piše da je suprug Zoran ubio Jelenu na svirep i podmukao način dok je u neposrednoj blizini stajala njihova maloletna ćerka Jana

Objavljeno: 19.04.2019. 21:40h
  • 88

Protiv Zorana Marjanovića podignuta je nova optužnica u kojoj se tereti za ubistvo supruge Jelene Marjanović, prenose beogradski mediji. 

U optužnici piše da je suprug Zoran ubio Jelenu na svirep i podmukao način dok je u neposrednoj blizini stajala njihova maloletna ćerka Jana.
Ukoliko Zoran Marjanović bude proglašen krivim preti mu 40 godina zatvora.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ispitana je 8. aprila pravna zastupnica maloletne Jane Marjanović koja je licencirani advokat za maloletnike koji je devojčici postavljen kao pravni zastupnik u skladu sa zakonom da zastupa njene interese u postupku.

Detalji iskaza nisu zvanično saopštavani radi zaštite interesa devojčice.

Pravnog zastupnika angažovalo je po službenoj dužnosti tužilaštvo, a po nalogu Apelacionog suda u Beogradu koji je naložio da dete mora da ima advokata za pravnog zastupnika u postupku, a što je bio i jedan od razloga za nepotvrđivanje optužnice protiv Zorana Marjanovića, odnosno njeno vraćanje tužilaštvu na dopunu istrage.

Marjanović je za sada jedini osumnjičeni u ovom slučaju, a tužilaštvo je i dalje stava da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu. Protiv njega dopunjavala se istraga po nalogu Višeg suda u Beogradu iz oktobra prošle godine kad je drugi put vratio tužilaštvu optužnicu kojom se Marjanović teretio za svirepo ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već gotovo dve godine. Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine i to gotovo godinu i po dana od ubistva. On je i pre toga bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media