NAŠAO SAM NJEGOV VIDEO ORA*NOG SE*SA sa devojkom dok je muškarac gledao: Ispovest JOVANE TRANSICE će vas ZGROZITI!
Goran Abdulov (35) zvani Jovanica Transica, Foto: Privatna arhiva

TERAO GA NA SVAŠTA!

NAŠAO SAM NJEGOV VIDEO ORA*NOG SE*SA sa devojkom dok je muškarac gledao: Ispovest JOVANE TRANSICE će vas ZGROZITI!

Isplivali novi detalji

Objavljeno:

Goran Abdulov (35) zvani Jovanica Transica, transvestit iz Železnika, priznao je juče na suđenju da je kriv za ubistvo Marka Radovića (24), studenta iz mesta Bratač kod Nevesinja, ali se pravdao da je to bilo u samoodbrani. Tvrdio je da ga je Marko prvi napao i da se sam 8. jula prošle godine u Ševinoj ulici u Zemunu četiri puta nabo na nož dug 11,5 centimetara.

- Nisam hteo da ga ubijem, voleo sam ga! Tog dana sam došao kod Marka, sa kojim sam bio u ljubavnoj vezi, da mi vrati 700 evra, koliko sam mu pozajmio za promenu pola. Bio sam ludo zaljubljen u njega, a on me je maltretirao - branio se Abdulov u Višem sudu u Beogradu.

On je naveo da ga je Marko odmah po ulasku napao.

- Video sam kroz prozor da ima neki seksi crne gaće na sebi. Kada me je pustio unutra, tražio sam objašnjenje zbog čega raskidamo. Udario me je po preponama, pao sam na vrata. U tuči sam dohvatio neki nož sa frižidera i držao ga uz sebe kako bih se odbranio. Međutim, Marko me je privukao k sebi i nabo se na nož. On je istrčao napolje, a ja sam ošamućen otišao gradskim prevozom kući - tvrdio je Abdulov, koji je u ranijem iskazu rekao da je Marka upoznao u gej klubu, dok je juče naveo da ga je našao na sajtu za upoznavanje isključivo zbog seksa.

- Imao sam pseudonim Tigrica, nosio sam plavu periku i oblačio se kao žensko. On je najpre dolazio kod mene kući, a posle pola godine je saznao da sam muško i to je prihvatio. Zvao me je Jovana, Jelena, Slavica, Marija, a ja sam kod njega dolazio obučen kao žensko. To je bila veza zbog seksa, ali se pretvorila u ljubavnu. Međutim, on se promenio, pio je, tukao me, vezivao za krevet kanapom i silovao dok ne prokrvarim! Terao me na sado-mazo seks i da se prostituišem sa nekoliko muškaraca. Jednom od njih sam za 100 evra masirao leđa i zadnjicu, a sa drugim sam za 50 evra imao oralni seks - tvrdio je optuženi.

Abdulov je izjavio da je Marko bio agresivan prema njemu, da mu nije dao da jede i spava.

- On je bio žigolo. Našao sam telefon u kojem sam video da je imao seks sa ženom dok je muškarac gledao - kazao je Abdulov.

On je dodao da se osam godina leči na psihijatriji i da prima hormonsku terapiju zbog promene pola.

- Psihijatar me sredi, a imao sam njegovu dozvolu da izlazim na ulicu kao transvestit. Uoči odlaska kod Marka, popio sam skoro tri litra piva, kao i šaku lekova kada sam došao kući. Ujutro sam čuo da je mrtav, hteo sam da se ubijem. Stavio sam kesu na glavu i vezao noge i ruke, ali me je majka sprečila - ispričao je okrivljeni. Sudija Vladan Ivanković i tužilac Nebojša Stefanović su tražili saslušanje pravnice koja je ranije branila Abdulova. Suđenje se nastavlja 6. jula.

Majci slao poljupce

Optuženi je juče u sudnici majci Dragici poslao poljubac. Vidno je smršao, u sudu se pojavio obučen kao muškarac, sa smeđom kratkom kosom i u potpuno izmenjenom izdanju. Sudiju je zamolio da sedne jer nije mogao da stoji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.