BLUDNI PROFESOR GITARE SLAVKO UHODIO UČENICE: Dopisivanje započinjao dogovaranjem za časove!
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

brani se ćutanjem

BLUDNI PROFESOR GITARE SLAVKO UHODIO UČENICE: Dopisivanje započinjao dogovaranjem za časove!

Sumnja se da je sa devojčicama započinjao prepisku tokom redovnih dogovora oko časova gitare

Objavljeno:

Slavko I. (58), profesor gitare u muzičkoj školi "Davorin Jenko" uhapšen je u nastavku zbog sumnje da je od svojih maloletnih učenica putem mreže Vajber, tražio da mu šalju svoje obnažene fotografije, saznaje "Blic".

Prema informacijama koje posedujemo, sumnja se da je profesor, već duže vreme učenicama koje su pohađale časove gitare, koje je on držao, slao poruke seksualne prirode, nakon čega je od njih tražio da mu pošalju svoje obnažene fotografije.

- Sumnja se da je sa devojčicama započinjao prepisku tokom redovnih dogovora oko časova gitare. Nakon toga on bi kretao sa porukama koje su u sebi sadržale seksualnu konotaciju - kaže izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Nakon nekoliko tekstualnih poruka seksualne prirode, sumnja se da je profesor gitare, prešao na slanje fotografija.

- On je devojčicama tražio da one njemu pošalju svoje fotografije. Fotografije na kojima su obnažene, što su neke od devojčica i učinile - objašnjava naš izvor.

Za dopisivanja, prema informacijama koje posedujemo, ovaj čovek koristio je stalno drugačije pripejd brojeve.

- On je imao više kartica koje je koristio za dopisivanje. Stalno ih je menjao pazeći da ne bude otkriven - objašnjava sagovornik "Blica".

Nakon pretresa njegovog stana, profesor gitare Slavko I., uhapšen je i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

On je juče sproveden na saslušanje u Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal.

Prema našim saznanjima on se branio ćutanjem.

Nakon saslušanja Tužilaštvo je predložilo Višem sudu da mu odredi pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svedoke i opasnosti od ponavljanja dela.

U Muzičkoj školi „Davorin Jenko“ potvrdili su za „Blic“ u zvaničnom saopštenju da je Slavko I. zaposlen u toj školi, te i da je priveden.

- Škola nema saznanja i zvaničnu potvrdu od nadležnog tužilaštva o učinjenom krivičnom delu. Škola nije imala pritužbe roditelja ili učenika na primedbe na rad nastavnika. Nije bilo insinuacija, nagoveštaja ili sumnji koje bi ukazivale na problematično ponašanje zaposlenog prema učenicama - navode u ovoj školi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.