NAJTUŽNIJA SAHRANA! Ne dolaze ni ćerka Marija ni sin Marko! Evo zašto UNUK sam sahranjuje Miru Marković
Mira Marković, Foto: Prentscren

NEMA JOJ DECE NA SAHRANI

NAJTUŽNIJA SAHRANA! Ne dolaze ni ćerka Marija ni sin Marko! Evo zašto UNUK sam sahranjuje Miru Marković

Tuga je to jer deca tako sad na daljinu organizuju sahranu i pokušavaju da učine da to prođe što dostojanstvenije!

Objavljeno:

Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković biće dopremljena iz Moskve i položena u grob u Požarevcu u subotu u 15 časova, a to će, prema rečima jednog njenog prijatelja, biti najtužnija sahrana ikada, budući da suprugu nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije maltene neće imati ko da isprati, prenose beogradski mediji.

- Njoj će biti ispunjena poslednja želja da počiva ispod lipe, pored supruga, ali na sahrani joj neće biti ni sin, ni ćerka, brata i sestru nema,

rođaka takođe gotovo i da nema, nekadašnji partijski saborci njenog supruga najverovatnije neće doći, izuzev Milutina Mrkonjića.

Ništa bolja situacija nije ni sa njenim julovcima. Ćerka Marija, koja je trenutno u Crnoj Gori, ne poseduje pasoš, ali ni ličnu kartu, tako da uopšte ne može da putuje, sin Marko iz Moskve u Srbiju ne sme da dođe zbog optužnica.

Tuga je to jer deca tako sad na daljinu organizuju sahranu i pokušavaju da učine da to prođe što dostojanstvenije. Oni ovih dana telefonom zovu sve ljude u Srbiji koje je njihova majka cenila i pozivaju ih da dođu na njenu sahranu - kaže izvor.

On dodaje da „šta god ljudi u Srbiji mislili o Miri, nije zaslužila tako tužan ispraćaj“.

- Sreća je jedino što će na sahrani bar biti njen unuk Marko, koji je svih ovih godina redovno odlazio kod babe u Moskvu - dodaje on.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.