UDAVIO SE MILAN JANČIĆ HUS! Našli su ga 6 kilometara nizvodno OD NOVOG KNEŽEVCA
Reka / Ilustracija, Foto: Dragan Kadić

tragedija!

UDAVIO SE MILAN JANČIĆ HUS! Našli su ga 6 kilometara nizvodno OD NOVOG KNEŽEVCA

Poznanici otkrili moguć uzrok tragedije

Objavljeno:

U reci Tisi kod naselja Adorjan u opštini Kanjiža danas pre podne pronađeno je telo Milana Jančića (62) iz Novog Kneževca, za kojim se tragalo još od 24. marta ove godine. Kako je rečeno u Osnovnom javnom tužilaštvu Senta, leš je pronađen na oko šest kilomtera nizvodno od Novog Kneževca. Uzrok smrti Jančića je, najverovatnije, utapanje, jer je prilikom uviđaja ustanovljeno da na telu nema povreda opasnih po život, prenose beogradski mediji.

- Leš je pronađen kod gravitacione pumpe za prebacivanje vode iz reke u kanal Tisa-Palić. Uviđaj su obavili pripadnici policije i tužilaštva i naloženo je da se telo pošalje na obdukciju u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad, radi utvrđivanja uzroka smrti - rečeno je tužilaštvu.

Nestanak Milana Jančića, zvanog Hus, iz Novog Kneževca policiji je prijavljen 24. marta ove godine. Dan ranije on je sa društvom bio na obali Tise, gde su pekli roštilj i pili alkohol. U Novom Kneževcu se priča da je on toga dana, kada se društvo razišlo, najverovatnije, pao u reku i utopio se. U to se posumnjalo kada su u Tisi pronađeni njegov bicikl i lične stvari, ispričao je njegov prijatelj.

- Nas trojica slavili smo moj rođendan na obali Tise. Kada se društvo razišlo, Milan nije hteo da ide već je ostao sam. Šta se desilo kada smo se razišli ne znamo tačno, ali su sutradan u vodi pronađeni bicikl, tabakera i upaljač. Polovina zadnjeg točka bicikla bila je u reci – posvedočio je jedan njegov prijatelj.

Preminuli Jančić živeo je sa majkom u Novom Kneževcu i nekada je radio kao vozač u bivšem Preduzeću “Transport”. Neki njegovi poznanici pričaju da je u poslednje vreme bio sklon alkoholu, pa je možda u reku upao nesmotreno. Reka je telo odnela nizvodno do obližnjeg Adorjana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.