GLAVNI ESTRADNI MAKRO NUDIO OBRAZOVANE PROSTITUTKE?! Zbog paravana devojke morale da imaju DIPLOME ŽIVOTNIH TRENERA
Mihajlo Maksimović, Foto: Nemanja Pančić

ODMOTAVA SE KLUPKO

GLAVNI ESTRADNI MAKRO NUDIO OBRAZOVANE PROSTITUTKE?! Zbog paravana devojke morale da imaju DIPLOME ŽIVOTNIH TRENERA

Maksimović i njegov brat Dušan Milenković uhapšeni su krajem februara, a policija je u dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona koji su tada oduzeti od njih pronašla tabele i kataloge devojaka

Objavljeno:

Najveći estradni makro, Šapčanin Mihajlo Maksimović, za kog su radile i poznate srpske rijaliti zvezde, pokušao je da svoj biznis sakrije iza seminara i sertifikata koje su prostitutke koje su radile za njega bile u obavezi da imaju!

Podsetimo, Maksimović i njegov brat Dušan Milenković uhapšeni su krajem februara, a policija je u dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona koji su tada oduzeti od njih pronašla tabele i kataloge devojaka, među kojima su Sanja Stanković, Nataša Šavija, kao i Plejboj zečica Božana Vujinović, ali i Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i još petnaestak devojaka koje javnosti nisu poznate.

foto: Kurir.rs

Obavezan kurs

- Maksimović se godinama unazad bavi ovim poslom, zbog kog je na udaru zakona bio i 2014. Najverovatnije, kako bi osigurao sebe i devojke da ne budu ponovo uhapšeni, osmislio je da im obezbedi sertifikate lajfkouč trenera.

Naime, svaka od njih bila je u obavezi da pohađa kurs i stekne diplomu. Osmislio je da u slučaju da upadne policija, kako bi se izvukle i izbegle privođenje, pokažu diplomu i opravdaju se da klijentu drže seansu - otkriva sagovornik Kurira.

Lajfkouč Prostitutke kao životni treneri

Lajfkoučing ili životni trener je sve profitabilnije zanimanje, a stručnjaci iz ove oblasti razgovore naplaćuju i do 300 evra po satu. Razgovori sa klijentima svode se na preporuke kako poboljšati život, ali stručnjaci upozoravaju da prave licence za lajfkouča ima svega tridesetak ljudi u Srbiji.

foto: Kurir.rs

Kurs je, kako navodi, bio obavezan i svaku devojku je koštao 1.000 evra, a one koje iz nekog razloga nisu dolazile na kurs bile su novčano kažnjavane.

- Verovale su da će se na taj način zaštititi od neprijatnosti eventualnog privođenja. Seminar su plaćale same, odnosno odbijao im je od zarade koju su inače delili napola. Prema svedočenju jedne od devojaka koja je radila za njega, kurs je držao Maksimovićev zet, a njegov institut registrovan je na Kipru, pa su njih dvojica ovako zaradila između 15.000 i 17.000 evra samo od devojaka koje su i inače radile za njih - otkriva sagovornik Kurira.

Sertifikate, od kojih je Kurir dobio jedan na uvid, devojke su dobijale na svoje ime.

Higijena

Pored obuke za lajfkouča, devojke koje su radile za Maksimovića redovno su morale da idu na treninge, ginekološke preglede, strogo vode računa o zdravoj ishrani i o tome da uvek nose skupocenu garderobu. Zauzvrat, on im je pronalazio klijente u zemlji i inostranstvu.

- Neke od njih odlazile su i na egzotične destinacije i klijentima pružale usluge na Sejšelima, u Albaniji, Sen Tropeu i na Maldivima. Nedavno su se Sanja, koja je trenutno u "Zadruzi", i Plejbojeva zečica Božana sa Sejšela vratile bogatije za po 5.000 evra - podseća naš sagovornik.

Osim u inostranstvu, kako je Kurir pisao, glavni estradni makro devojkama je pronalazio klijente i u Srbiji, a među njima je bilo političara, košarkaša i fudbalera, menadžera, bankara i advokata.

Proba Nove devojke isprobavali stari klijenti

Devojke koje su radile za Maksimovića, navodno, uglavnom su se u njegovim katalozima zadržavale godinama i klijenti su ih dobro znali. Međutim, kada je primao nove devojke, navodno ih je uz posebne pogodnosti prvo upućivao na stalne mušterije.

- Svaka nova devojka prvo je obilazila stare klijente, oni su je "isprobavali" i ocenjivali Mihajlu. On je inače u tabele, koje je uredno vodio i u kojima evidentirao sve prihode, rashode, slobodne dane devojaka, ali i kada koja ima mesečni ciklus, upisivao i pohvale i zamerke klijenata na devojke - kaže sagovornik Kurira.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.