PADA LANAC PROSTITUCIJE:  Isplivale ŠOKANTNE PORUKE koje su uhapšenom makrou slale POZNATE LIČNOSTI!
Među njima su i zvučna imena srpske estrade – pevačice, starlete i voditeljke!, Foto: Printscreen / Facebook

SRPSKA ESTRADA SE TRESE!

PADA LANAC PROSTITUCIJE: Isplivale ŠOKANTNE PORUKE koje su uhapšenom makrou slale POZNATE LIČNOSTI!

Među njima su i zvučna imena srpske estrade – pevačice, starlete i voditeljke

Objavljeno: 22:41h

Mihailo Makismović, najveći makro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca prostitucije, na saslušanju se branio ćutanjem, a uskoro bi u istrazi trebalo da budu saslušane i devojke koje je podvodio, prenose beogradski mediji.

Među njima su i zvučna imena srpske estrade – pevačice, starlete i voditeljke, čije su provokativne fotografije krasile Maksimovićev katalog sa cenovnikom njihovih seksualnih usluga.

Prilikom hapšenja na beogradskom aerodromu, policija je od Maksimovića zaplenila laptopove i spiskove sa imenima dama sumnjivog morala, dok je identitet mušterija na sve načine pokušavao da sakrije. Međutim, pronađena je prepiska između makroa i osoba iz sveta muzike, sporta i politike.

- Policija je došla u posed poruka koje su javne ličnosti slale posredniku Maksimoviću. Među njima ima sportista, pevača, ali i političara koji su tražili da im Maksimović pošalje devojku na određenu adresu, a iz sadržaja prepiske se može zaključiti da im to nije bilo prvi put – kaže izvor iz istrage.

Kako se saznaje, među klijentima koji su plaćali usluge prostitutki bili su sin srpskog tajkuna, bivši fudbaler i sin poznatog biznismena, kao i fudbaler koji trenutno igra u jednom italijanskom klubu.

Naime, oni su iznajmljivali devojke za seksualne usluge, naročito kada bi organizovali neke proslave.

- Među klijentima je i sin jednog od najmoćnijih i najbogatijih tajkuna koji je poznat organima gonjenja. Ta mušterija je inače u braku i ima dete. Osim njega, prostitutke je plaćao i fudbaler koji je igrao u Partizanu, kao i u evropskim klubovima, gde se nije proslavio. Klijent je i njegov kolega, bivši igrač Crvene zvezde – navodi izvor.

Prostitutke je iznajmljivao i popularni pevač, poznat po raskalašnom životu i aferama u vezu sa drogom.

Seks na sat za 400 evra

Kako navodi izvor iz istrage, mušterije su od poznatog srpskog makroa prostitutke iznajmljivali po satu:

- Klijenti su izdvajali od 300 do 400 evra kako bi proveli sat vremena sa prostitutkom. Mušterije su uglavnom bili muškarci sa dubljim džepom, kojima je diskrecija bila zagarantovana. Iako ih je Maksimović ubedio da njihov identitet neće biti otkriven, oni su u strahu nakon njegovog hapšenja – zaključuje izvor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.