LJUBIŠA ISKASAPIO PEVAČICU! Strašno ju je voleo, a ona se viđala sa nekim iz Zaječara! LJUBOMORA JE UČINILA SVOJE
Ona je sa teškim povredama hitno prebačena u Klinički centar Srbije u Beogradu, Foto: Dado Đilas

jezivo

LJUBIŠA ISKASAPIO PEVAČICU! Strašno ju je voleo, a ona se viđala sa nekim iz Zaječara! LJUBOMORA JE UČINILA SVOJE

Kada je juče ušla u poštu, pojurio je za njom. Onda je iz pojasa izvadio kuhinjski nož i nekoliko puta je ubo u vrat, grudi i posekao je po licu. Krv je šikljala na sve strane. Odmah je pozvana Hitna pomoć, koja je ženu u teškom stanju prebacila u požarevačku bolnicu

Objavljeno:

Muzičar Ljubiša Pavlović (54) izbo je nožem bivšu nevenčanu ženu Sanju R. (38) u lokalnoj pošti, naočigled drugih ljudi i radnika! Kako se saznaje, lokalni policajac, koji je čuo vrištanje, sprečio je muzičara da joj zada fatalni udarac!

Bizaran incident dogodio se juče, oko 10 sati, u pošti u Kučevu, kada je Pavlović više puta izbo nožem bivšu partnerku. Ona je sa teškim povredama hitno prebačena u Klinički centar Srbije u Beogradu.

- Sanja je Ljubišina bivša nevenčana supruga. Nedavno ga je napustila i on nije mogao da se pomiri sa tim. Kada je juče ušla u poštu, pojurio je za njom. Onda je iz pojasa izvadio kuhinjski nož i nekoliko puta je ubo u vrat, grudi i posekao je po licu. Krv je šikljala na sve strane. Odmah je pozvana Hitna pomoć, koja je ženu u teškom stanju prebacila u požarevačku bolnicu. Odatle je prevezena u Klinički centar u Beogradu i životno je ugrožena - tvrdi izvor iz istrage i dodaje da je Pavlović odmah uhapšen i da se sumnjiči za pokušaj ubistva.

Prema rečima izvora i meštana, Ljubiša je bio poznat u lokalnim muzičkim krugovima, jer je pevač i klavijaturista.

- Ima ''Makarena bend'', s kojim nastupa po lokalnim kafanama u Homolju. Peva, svira klavijature i harmoniku. Na svoje nastupe vodio je i Sanju. Šta je pošlo po zlu, nije poznato, ali nedavno ga je ostavila. Neki tvrde da je zapravo pokušao da ubije ženu koja je ranije pevala sa njim - tvrdi sagovornik.

Pravo krvoproliće sprečio je policajac iz Kučeva, koji se zatekao ispred pošte.

- Policajac je čuo vrisak i odmah uleteo unutra. Uhvatio je Ljubišu kada je zamahnuo nožem. Da nije bilo njega, Ljubiša bi verovatno išao do kraja, dok je ne usmrti. Odmah je savladan i uhapšen - kaže sagovornik.

Jedan Ljubišin prijatelj kaže da on nije prestao da je voli i da je zbog nje prešao u Kučevo.

- Ljubiša je pre nekoliko dana iz Požarevca prešao u stan u Kučevo zbog Sanje. Nekoliko godina su živeli zajedno. Ona nije pevala. Živela je sa mlađim sinom, a s Ljubišom se rasturila zbog čestih svađa. On je nju strašno voleo. Prekjuče smo se čuli, rekao mi je ''Prešao sam u Kučevo, viđam je na ulici. Viđa se sa nekim iz Zaječara, dolazi po nju belim autom''. Govorio sam mu i preklinjao ga da ne napravi neku glupost, a on je ponavljao ''Ma, neću, bre, volim je mnog, brate imam i ovde svirke. Ne znam šta da radim bez nje. Došao sam u Kučevo samo da je vidim! Neću joj ništa'' - kaže Ljubišin prijatelj.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.