MILOŠ UBIO NEPOKRETNU MAJKU, PA SEBE! Komšinica otkrila šta se dešavalo NEKOLIKO DANA PRE TRAGEDIJE
Miloš Drašković, Foto: Printscreen Facebook

jezivo

MILOŠ UBIO NEPOKRETNU MAJKU, PA SEBE! Komšinica otkrila šta se dešavalo NEKOLIKO DANA PRE TRAGEDIJE

Tuga! 

Objavljeno: 08.04.2019. 11:04h

Ništa nije nagoveštavalo da bi mogao da počini takav zločin. Žalio mi se pre 20 dana da ima težak period, ali da će biti bolje. Ništa nije ukazivalo da je baš toliko očajan - ispričala je prijateljica Miloša Draškovića (43), koji je s nepokretnom majkom Dobrilom Drašković (73), bivšom sudijom Okružnog suda u Beogradu, pronađen mrtav u subotu ujutru, u njihovom stanu u beogradskoj opštini Zvezdara.

Ona otkriva da joj je se Miloš poverio da mu nije lako, ali da je sve okretao na šalu.

 

- To su one situacije kada se žališ prijateljima da ti je teško, ali ništa od svega što mi je pisao nije ukazivalo da je suicidan. Verovatno je bio depresivan, a da niko od nas nije shvatio koliko. Ne znam kako nismo primetili da mu je potrebna pomoć. Izgleda da je jednostavno želeo da ode i nije hteo da ostavi majku - kaže Miloševa prijateljica koja nije želela da joj pominjemo ime.

Ona naglašava da je Miloš bio divan čovek i prijatelj u svakom pogledu, obrazovan i načitan.

- Divna duša je bio. U šoku sam! Ne znam gde je našao pištolj?! Ne znam da li ima ko da ih sahrani - zabrinuto kaže prijateljica Miloša Draškovića.

- Sećam se samo da su je tada na nosilima uneli u stan. Oni su se slabo družili sa komšilukom, a Miloš se posvetio njenoj nezi jer su živeli sami - rekao je jedan stanar.

Pokojna Dobrila je radila dugo kao sudija Prvog osnovnog suda, a potom i Okružnog suda u Beogradu. Advokat Momir Bulatović izjavio je da je osamdesetih godina radio s Dobrilom.

- Pamtim je kao korektnog sudiju, kao i ceo kolektiv iz tog perioda - rekao nam je Bulatović.

 Dobrila je od 1981. do 1991. radila kao istražni sudija Prvog osnovnog suda, a kasnije je prešla u Okružni sud. Posle nesreće je otišla u invalidsku penziju.

Rano je ostala bez supruga, koji je stradao na reci, gde je imao splav. Iako su Dobrila i Miloš pričali da se utopio, nezvanično se priča da se ubio.

Tela Dobrile i Miloša su u tako teškom stanju da je teško utvrditi kako je došlo do tragedije. Obdukcija treba da bude izvršena danas. Dobrilino telo je u fazi raspadanja ležalo na krevetu, dok je Miloš bio u svojoj sobi s ranom od metka na glavi, a pištolj iz kojeg je pucao bio mu je između nogu.

 

(Espreso.rs/Alo.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media