NAPASNIK IZ NOVOG PAZARA OSUĐEN: Monstrum napadao DEVOJČICE U ZGRADAMA, a sada ga je stigla KAZNA! (VIDEO)
Manijak koji je napastvovao devojčice u Novom Pazaru!, Foto: Printscreen / Youtube / RTV Novi Pazar

DOLIJAO JE!

NAPASNIK IZ NOVOG PAZARA OSUĐEN: Monstrum napadao DEVOJČICE U ZGRADAMA, a sada ga je stigla KAZNA! (VIDEO)

On je proglašen krivim za izvršenje dva krivična dela nedozvoljena polna radnja i za oba je pojedinačno dobio po dve godine zatvora!

Objavljeno:

Osnovni sud u Novom Pazaru osudio je Elvedina D. (36) na tri godine i devet meseci zatvora zbog toga što je krajem januara seksualno napastvovao dve devojčice, objavio je danas radio Sto plus.

On je proglašen krivim za izvršenje dva krivična dela nedozvoljena polna radnja i za oba je pojedinačno dobio po dve godine zatvora.

- Nakon toga mu je izrečena jedinstvena kazna zatvora od tri godine i devet meseci zatvora i u pritvoru će ostati do upućivanja na izdržavanje kazne. Radi se o nepravosnažnoj presudi i on će imati pravo žalbe - rečeno je radiju Sto plus u Osnovnom sudu.

Manijak koji je napastvovao devojčice u Novom Pazaru!
Manijak koji je napastvovao devojčice u Novom Pazaru!foto: Printscreen / Youtube / RTV Novi Pazar

Elvedin D. uhapšen je krajem januara zbog sumnje da je u roku od tri dana napastvovao dve devojčice u ulazima stambenih zgrada u Novom Pazaru.

On je najpre u ulazu Lučne zgrade u centru grada napastvovao dvanaestogodišnju devojčicu, a potom i devetogodišnjakinju u ulazu Bor zgrade, što je zabeleženo na snimcima kamera video nadzora.

Elvedin D. je ranije osuđivan zbog izvršenja raznih, uglavnom sitnijh, krivičnih dela, a devojčice je napao dok je odsluživao kaznu od osam meseci kućnog pritvora i to u dvočasovnom periodu tokom koga je mogao da napusti kuću.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.