GORAN JE DOBIO ZABRANU PRILASKA SNEŽANI, ALI JU JE IPAK SAČEKAO I PREKLAO! Jezivi detalji o životu para iz Užica
Jezivi detalji o životu para iz Užica, Foto: Facebook

užas!

GORAN JE DOBIO ZABRANU PRILASKA SNEŽANI, ALI JU JE IPAK SAČEKAO I PREKLAO! Jezivi detalji o životu para iz Užica

Policija je odmah krenula u potragu za Goranom jer ga je Snežana nedavno prijavila za nasilje u porodici

Objavljeno: 03.04.2019. 16:40h
  • 26

Snežana Maćić (51) iz Užica preklana je u utorak ujutro u podrumu zgrade u kojoj je živela, a nepun sat kasnije u selu Gorjani pronađen jeGoran Maćić (57), obešen na imanju njihove ćerke i zeta. Prvi rezultati istrage pokazuju da se, najverovatnije, radi o ubistvu i samoubistvu.

Tragedija se dogodila juče, oko šest ujutro, u Nemanjinoj 90, u Užicu.

Snežana je juče ujutro pozvala taksi da je odveze na posao. Kada je dobila obaveštenje da je vozilo ispred zgrade, ona je izašla iz stana i stepenicama krenula ka izlazu. Međutim, njen bivši suprug je stajao na stepeništu kod podruma i čim mu se približila, nasrnuo je na nju i odvukao je u podrum, piše ALo.

 

- Taksista je čekao ispred zgrade neko vreme, ali Snežane nije bilo. Ona je gotovo svakodnevno pozivala taksi i svi vozači te firme su je poznavali. Taksista je tada preko centrale pozvao Snežaninu porodicu da bi je obavestio da je stigao i da već neko vreme čeka - kaže izvor iz istrage i dodaje da su kod nje u stanu bili rođaci iz Beograda, koji su rekli taksisti da je ona izašla iz stana nekoliko minuta pre njegovog poziva.

- To im je odmah bilo sumnjivo, pošto je Snežana izašla iz stana, a nije se pojavila ispred zgrade. Tada je Snežanina koleginica javila da nje nema na poslu. Ubrzo je obaveštena i policija, koja je na stepeništu koje vodi do podruma zatekla krvave tragove. Vrata su bila zaključana, pa su pozvali vatrogasce. Dok su obijali vrata, primetili su Snežanine naočare i šnalu za kosu. Ubrzo je u podrumu zatečeno njeno telo s modricama i velikom ranom na vratu. Pored Snežane bio je i krvav nož - kaže naš izvor.

Policija je odmah krenula u potragu za Goranom jer ga je Snežana nedavno prijavila za nasilje u porodici.
- Goranovo telo pronađeno je obešeno u selu, u pomoćnom objektu - kaže za izvor iz istrage.

Komšije kažu da je Snežana nedavno napustila Gorana i da je podnela tužbu za razvod braka. Prijavila ga je i za nasilje u porodici, zbog čega mu je naređeno da se hitno iseli iz stana, a povrh toga mu je bilo zabranjeno da joj prilazi.

- Čula sam da mu je policija, odmah posle Snežanine prijave, oduzela lovačku pušku. Ona je želela da se razvede od njega, podnela je i zahtev za razvod. Možda su se već i razveli, nisam sigurna - kaže komšinica ubijene žene i dodaje da su Snežana i Goran iza sebe ostavili ćerku.

Komšije su ispričale da se ponekad čula svađa iz stana u kojem su živeli.

- Snežana je stan nasledila od oca. Goran se bavio građevinom, a neko vreme bio je mornar, pa nije bio kod kuće i po nekoliko meseci. Ona je bila zamenica direktora u firmi za izradu konfekcije. On je bio prek čovek, pa i ne čudi što mu je zabranjeno da joj prilazi. Razveli su se, ali to nije okončalo njihovu agoniju. U poslednjih desetak dana u tom stanu nije bilo nikoga. Poštar je ostavljao koverte za vratima. Snežana je došla tek pre neki dan. Ovo joj je drugi brak, imaju ćerku koja je udata u selu Gorjane. On je otišao tamo da se obesi! Napravio je i njoj i zetu samo još veću tragediju - kažu komšije.

U višem javnom tužilaštvu kažu da je naložena obdukcija oba tela. Očekuje se da će ovi nalazi i DNK tragovi s odeće potvrditi da je reč o ubistvu i samoubistvu. Tužilaštvo je vodilo postupak protiv Gorana zbog pretnji koje je upućivao Snežani tokom brakorazvodne parnice. Tada su određene hitne mere zabrane prilaska i komunikacije, koje su istekle 21. marta.

Lokve krvi u podrumu

Prizor u podrumu u kojem je Snežana ubijena bio je stravičan. Na podu je bilo nekoliko lokvi krvi, Snežanine slomljene naočare i šnala za kosu.

- Snežana je sigurno pokušavala da se otrgne iz ruku bivšeg muža i da pobegne. Zato su joj i slomljene naočare. Na betonu je bila velika lokva krvi i nekoliko manjih. Pronašli smo i krvave otiske đonova, kao i tragove koji su, po svemu sudeći, nastali povlačenjem i premeštanjem tela - kaže izvor iz istrage.
Policija je, odmah posle uviđaja, velikim kartonom pokrila lokve krvi na podu.

 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media