UBICI JE BOLJE DA GA POLICIJA NAĐE PRE MENE: Ekskluzivna ISPOVEST Zorana Marjanovića! OVO SAM DO SADA KRIO
Moje dete raste bez majke zbog nečijih bolesnih poriva!, Foto: Espreso.co.rs

REŠIO DA PROPRIČA

UBICI JE BOLJE DA GA POLICIJA NAĐE PRE MENE: Ekskluzivna ISPOVEST Zorana Marjanovića! OVO SAM DO SADA KRIO

Moje dete raste bez majke zbog nečijih bolesnih poriva!

Objavljeno:

Život ću posvetiti traženju zlikovca koji nas je zavio u crno i on neće pobeći! Čak i ako nije među živima, pronaći ću mu grob, kaže suprug ubijene pevačice, prenosi Srpski telegraf.

Moje dete raste bez majke zbog nečijih bolesnih poriva. Naravno da ću ceo život posvetiti traženju monstruma koji nas je zavio u crno i neće pobeći, to garantujem glavom.

Ovo u ekskluzivnom intervjuu za medije otkriva Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović, koja je na jučerašnji dan pre tačno tri godine pronađena mrtva u kanalu u Borči.

Marjanović, koji je ujedno i osumnjičeni za ubistvo supruge, ni dan danas ne može da shvati šta se tačno dogodilo kobnog aprila 2016. godine na nasipu. Ipak, u jedno je siguran, ubica će kad tad biti priveden pravdi!

- Kažu da čovek vremenom navikne na bol i prihvati život sa tim, ali rana u duši ne zarasta nikad. Pogotovo kada izgubiš voljenu osobu na ovako monstruozan način. Evo, danas je tačno tri godine od Jeleninog ubistva, a nema ni dana ni noći, a da se ja ne zapitam ko je njoj mogao na takav način da naudi i zbog čega!? Jeca je bila žena koja se nikada ni sa kim nije svađala. Daće Bog da ubica bude uhapšen! Tek tamo ga čekaju muke! Ne žurim ja nigde, zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju, čvrsto verujem da će se obelodaniti istina o ubistvu. Čak iako monstrum možda više nije među živima, pronaći ću gde mu je grob - kaže Marjanović.

Najoštrija kazna

U ispovesti za medije on prvi put otkriva šta bi uradio ukoliko bi se suočio sa ubicom, i tvrdi da to nikako ne bi bilo prijatno.

- Ako je živ, naći će ga policija pre ili kasnije, u to ne sumnjam. Svakako, bilo bi dobro da ga oni nađu pre mene, jer ako ga ja nađem, to se ne bi dobro završilo - kaže Zoran.

Suprug ubijene pevačice kaže da se ne plaši suđenja i ako tužilaštvo ponovo odluči da podigne optužnicu protiv njega, jer je kako tvrdi, nevin.

- Što se tiče optužnice, mogu samo da kažem da je moje srce čisto i pred Bogom i pred ljudima! Apsolutno nemam nikakve veze sa stradanjem svoje supruge niti mogu da pretpostavim ko je mogao da počini nešto tako jezivo. Naše institucije rade svoj posao dobro i savesno, ne sumnjam da će na kraju otkriti pravog zločinca i presuditi mu najoštrijom kaznom - kaže Zoran.

Čaršijske priče

Marjanović otkriva da nikada nije posumnjao da ga supruga vara, niti u njenu ljubav, iako su mnogi pokušavali to da urade.

- Retko se čoveku desi takva ljubav, kao što je Jecina i moja, puna poverenja, poštovanja i pažnje. Jednostavno, mi smo se razumeli pogledom. Da je meni moja Jeca živa, mi bismo starost dočekali zajedno. Sve druge čaršijske priče koje pričaju zli i ljubomorni jezici nisu tačne - kaže Marjanović.

On dodaje i da o tome kolika je njegova ljubav sa Jelenom govori i to što su planirali proširenje porodice.

- Planirali smo još jedno dete, ali smo u tome nažalost sprečeni. Jeca i ja smo voleli život, voleli smo druge ljude i bili smo srećni kada su se drugi radovali - kaže Marjanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.