DNK ANALIZA OGREBOTINE NA ZORANOVOJ RUCI STAVLJA TAČKU NA SLUČAJ: Optužnica je konačno dopunjena, SLUČAJ PRED SUDOM
Završena dodatna veštačenja!, Foto: Filip Plavčić, Privatna arhiva

OTKRIVAMO!

DNK ANALIZA OGREBOTINE NA ZORANOVOJ RUCI STAVLJA TAČKU NA SLUČAJ: Optužnica je konačno dopunjena, SLUČAJ PRED SUDOM

Završena dodatna veštačenja!

Objavljeno:

Slučaj ubistva Jelene Marjanović uskoro bi mogao da se nađe pred sudom jer su krajem prošlog meseca završena sva dodatna veštačenja. Apelacioni sud pre pet meseci vratio je drugi put optužnicu na dopunu kako bi se sprovele nove dokazne radnje i u potpunosti raščivijale nejasnoće koje je sud primetio.

Svedok na nasipu

Dodatno veštačenje koje je dostavljeno u tužilaštvo ukazalo je na to da je biciklista M. R. zaista mogao da vidi Jelenu i njenog ubicu svega nekoliko minuta pre nego što je pevačica brutalno ubijena.

Mobilni telefon

Dopunsko veštačenje telefona Zorana Marjanovića pokazalo je da je njegov telefon u vreme ubistva njegove supruge bio isključen. To je stav veštaka telekomunikacije dostavljen tužilaštvu u Beogradu.

Krv u automobilu

Iz nalaza koji je dostavljen u optužnici Biološkog fakulteta u Beogradu utvrđeno da je na zadnjem sedištu "mercedesa" nađena krv koja pripada Jeleni Marjanović.

Dva snimka kamera na nasipu

Urađeno prostornovremensko veštačenje svih snimaka sigurnosnih kamera koji se nalaze na kući u Ulici put za Crvenku - odnosno svih kadrova koji gledaju na nasip.

Ogrebotina na Zoranovoj ruci

Biološkom fakultetu u Beogradu dostavljen je bris DNK uzet sa ogrebotine na desnoj ruci Zorana Marjanovića koji pokazuje da ga Jelena nije ogrebala.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.