PLANIRALI SVADBU, A POGINULI U STRAŠNOM UDESU: Ovo je bračni par iz Srbije koji je poginuo u Nemačkoj!
Verili su u decembru prošle godine, za avgust bila planirana velika svadba u Prijepolju, pripreme bile uveliko u toku, Foto: Printscreen / Kurir / Privatni arhiv

TRAGEDIJA!

PLANIRALI SVADBU, A POGINULI U STRAŠNOM UDESU: Ovo je bračni par iz Srbije koji je poginuo u Nemačkoj!

Verili su u decembru prošle godine, za avgust bila planirana velika svadba u Prijepolju, pripreme bile uveliko u toku

Objavljeno: 02.04.2019. 18:07h
  • 86

Verenici Alen Kučević (24) iz Prijepolja i Medina Bjelak (22) iz Brodareva stradali su u nedelju popodne u saobraćajci, nakon što je na njih naleteo policijski automobil.

Verili su u decembru prošle godine, za avgust bila planirana velika svadba u Prijepolju, pripreme bile uveliko u toku.

Kobnog dana, u nedelju popodne išli su da gledaju stan u koji su planirali da se presele, udes se dogodio pri povratku, rođaci ne znaju mnogo detalja. Navodno, Alen je preticao neka kola pre udesa. U kolima su bili samo njih dvoje, u policijskim kolima koja su naletela na njih trojica nemačkih policajaca.

Medinin otac Ibrahim naišao istim putem neposredno posle udesa, jedno vreme stajao u koloni, nije znao šta se dešava, a ona se vratio sporednim putevima. Medininoj porodici i Alenovom bratu koji je u Nemačkoj javljeno par sati kasnije, onda oni zvali porodice u Prijepolju i Brodarevu.

Medina je otišla u Nemačku sa dve godine, otac joj radi kao građevinac, Alen otišao pre četiri pet godina i on građevinac. Medina ima sestru i brata, Alen dve sestre i brata.

Medina je trebalo ove godine da završi fakultet za menadžment i bankarstvo u Nemačkoj. Poslednji put Medina i Alen dolazili su u Srbiju za Novu godinu, pričali o svadbi i pripremama. Porodice su uveliko počele da kupuju stvari potrebne za svadbu, zlato i ostalo kako nalažu običaji.

Medina trebalo da dođe ove nedelje u Srbiju. Ona je živela u mestu Merseleden kod Frankfurta sa porodicom, on u Valdorfu, pet šest kilometara dalje. Biće sahranjeni u Srbiji, ali rođaci još ne znaju detalje.

(Espreso.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media