SNEŽANA JE KRENULA DA UĐE U TAKSI, A GORAN JOJ JE PRITRČAO S LEĐA I ZAKLAO JE! Detalji drame u Užicu
Detalji drame u Užicu, Foto: Dado Đilas

jezivo

SNEŽANA JE KRENULA DA UĐE U TAKSI, A GORAN JOJ JE PRITRČAO S LEĐA I ZAKLAO JE! Detalji drame u Užicu

Prvi rezultati istrage pokazuju da se, najverovatnije, radi o ubistvu i samoubistvu

Objavljeno:

Snežana Maćić (51) iz Užica preklana je u utorak ujutro u podrumu zgrade u kojoj je živela a nepun sat kasnije u selu Gorjani pronađen je obešen njen suprug Goran Maćić (57).

Prvi rezultati istrage pokazuju da se, najverovatnije, radi o ubistvu i samoubistvu.

Snežana je ujutro pozvala taksi da je preveze do posla. Kada je dobila obaveštenje da je vozilo ispred zgrade, ona je izašla iz stana i stepenicama krenula ka izlazu. Njen bivši suprug je za to vreme stajao na stepeništu kod podruma, prišao joj i odvukao je do podrumskih prostorija.

- Taksista je čekao ispred zgrade neko vreme ali Snežane nije bilo. Ona je gotovo svakodnevno koristila usluge te taksi firme i svi vozači su je poznavali. Taksista je tada preko centrale kontaktirao Snežaninu porodicu kako bi je obavestio da je stigao i da je već neko vreme čeka, kaže naš izvor iz istrage i dodaje da su njeni rođaci taksisti rekli da je ona izašla iz stana pre nekoliko minuta.

- To im je odmah bilo sumnjivo jer je Snežana izašla iz stana ali nije izašla iz ulaza. Tada je Snežanina koleginica javila da nje nema na poslu. Ubrzo je obaveštena policija, kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Policija je na stepeništu koje vodi do podruma zatekla krvave tragove. Vrata su bila zaključana pa su pripadnici policije pozvali vatrogasce.

- Tokom obijanja ulaznih vrata, policija je primetila Snežanine naočare i šnalu za kosu. Ubrzo je u podrumu zatečeno njeno beživotno telo sa velikom ranom u predelu vrata. Pored Snežane bio je i krvav nož, kaže naš izvor.

Policija je odmah krenula u potragu za Goranom jer ga je Snežana nedavno prijavila za nasilje u porodici. Potraga za njim obavljena je na više lokacija.

- Goranovo beživotno telo pronađeno je obešeno u selu, u jednom porodičnom pomoćnom objektu.

Komšije kažu da je Snežana nedavno napustila Gorana i da je podnela tužbu za razvod braka. Prijavila ga je i za nasilje u porodici zbog čega mu je, kako saznajemo, određena mera hitnog iseljenja iz stana i zabrane prilaska Snežani.

- Čula sam da mu je policija, odmah nakon što ga je Snežana prijavila, oduzela lovačku pušku. Ona je želela da se razvede od njega, podnela je i zahtev za razvod, možda su se već i razveli, nisam sigurna, kaže komšinica ubijene žene i dodaje da su Snezana i Goran iza sebe ostavili ćerku.

Stravičan prizor u podrumu

Prizor u podrumu u kojem je Snežana ubijena bio je stravičan. Na podu je bilo nekoliko lokvi krvi ali i Snežanine slomljene naočare i šnala za kosu.

- Najverovatnije je najpre došlo do fizičke borbe, Snežana je sigurno pokušavala da se otrgne iz ruku bivšeg muža i da pobegne. Zato su joj i slomljene naočare. Na podu je bila jedna velika lokva krvi u nekoliko manjih. Pronašli smo i krvave tragove od đonova obuće, ali i krvave tragove koji su, po svemu sudeći, nastali, povlačenjem i premeštanjem tela, kaže naš izvor. Policija je, odmah nakon uviđaja, velikim kartonom pokrila lokve krvi na podu.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.