MOJA JELENA JE MUČENICA, I DALJE NE ZNAM KAKO DETETU DA OBJASNIM NJENU SMRT! Zoran Marjanović konačno otvorio dušu
Zoran Marjanović otvoreno o Jeleni, Foto: Espreso.co.rs

tužne tri godine...

MOJA JELENA JE MUČENICA, I DALJE NE ZNAM KAKO DETETU DA OBJASNIM NJENU SMRT! Zoran Marjanović konačno otvorio dušu

Vreme se sabije u jedan momenat i čoveku to ne dopire do svesti - kaže Zoran

Objavljeno: 14:05h

Na današnji dan, pre tačno tri godine na nasipu u Borči, u naselju Crvenka, brutalno je ubijena pevačica Jelena Marjanović.

Kobnog dana ona je sa suprugom Zoranom i njihovom ćerkom Janom otišla u Crvenku kako bi trčala duž naisapa. Ubica ju je tada presreo i zadao joj devet udaraca u glavu nepoznatim predmetom.

Jelenino telo nađeno je sutradan u kanalu pored nasipa, a od tada do danas nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je ubijena, kao ni ko ju je ubio.

Trogodišnji pomen u prisustvu sveštenika održan je danas na groblju Zbeg, a potom su članovi porodice Marjanović otišli na nasip, do pomen ploče, koja je postavljena na mestu gde je nesrećna Jelena svirepo ubijena.

Zoran Marjanović, njen suprug tokom ove tri godine jedini je osumnjičeni za Jelenino ubistvo, a u pritvoru je proveo 10 meseci, nakon čega je pušten na slobodu gde se i dalje nalazi.

On je danas na nasipu za Espreso.co.rs rekao da je bol svakim danom sve jača, ali i da se nada da će pravda ugledati svetlost dana.

- Ono kroz šta smo prošli ja i porodica i mučenica od moje žene, to je strašno. Posle tri godine ne mogu da poverujem šta me je snašlo i šta se dogodilo. Vreme se sabije u jedan momenat i čoveku to ne dopire do svesti.

Kao što u jednoj pesmi kažu "ne veruje srce pameti"... Moje srce to ne može da prihvati, a teže mi je još kako mi dete odrasta... - rekao je Zoran.

Dodao je i da je svaki dan nova borba, te da da mu nije lako kao samohranom ocu, ali da je on sada malenoj Jani i majka i otac.

- Jako je teško biti i mama i tata. Jana je htela da dođe na godišnjicu, ali je u školi, a i procenili smo da joj ne trebaju te traume - rekao je Zoran i naglasio da se u daljem slučaju samo nada da će istina ugledati svetlost dana.

- Ne znam kako da objasnim njenu smrt. Da li kao loše ljude, lošu sudbinu...polazim od sebe, nikada ne bih ni verbalno nekoga napao, a ona nikome ništa nije učinila... I dalje mi nije jasno zašto se mojoj Jeleni ovo desilo - zaključio je.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Privatna arhiva

Podsetimo, nova veštačenja u ovom misterioznom slučaju su nedavno završena, a da li će optužnica protiv Zorana Marjanovića biti podignuta po treći put ili ne, ostaje da se vidi.

(Espreso.co.rs / M.Božinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.