BIO JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO, A MNOGI I DALJE U NJEGA UPIRU PRSTOM: Zoran Marjanović na groblju grli JELENINU SLIKU
Zoran Marjanović ljubi sliku ubijene supruge, Foto: Espreso.co.rs

POMEN

BIO JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO, A MNOGI I DALJE U NJEGA UPIRU PRSTOM: Zoran Marjanović na groblju grli JELENINU SLIKU

Danas se obeležava tri godine od ubistva pevačice

Objavljeno: 14:08h

Od brutalnog ubistva pevačice Jelene Krsmanović na nasipu Crvenka u Borči prošlo je 3 godine, a ubica još uvek nije pronađen.

Porodica i prijatelji danas su se okupili na groblju Zbeg, kako bi odali pomenubijenoj pevačici, a posebno emotivno su odreagovali članovi porodice Marjanović.

Najemotivniji, svakako je bio gest Zorana Marjanovića, muža ubijene Jelene, koji je vidno potresen zagrlio spomenik pokojne supruge, poljubio ga i nekoliko minuta ćutke posmatrao Jeleninu sliku.

Zoran Marjanović grli spomenik ubijene supruge
Zoran Marjanović grli spomenik ubijene supruge foto: Espreso.co.rs

Zoran je i dalje jedini osumnjičen za ubistvo svoje supruge Jelene, a u pritvoru je preoveo 10 meseci, nakon čega je pušten na slobodu gde se i dalje nalazi.

Podsetimo, nesrećna Jelena je 2. aprila 2016. godine sa suprugom Zoranom i njihovom ćerkom Janom došla na nasip u Borčanskom naslju Crvenkana, da bi trčala. Ubica ju je tada presreo na nasipu i zadao joj devet udaraca u glavu nepoznatim predmetom, a telo ostavio u kanalu pored nasipa.

Jelenino telo nađeno je sutradan, a od tada do danas nisu razjašnjene okolnosti zločina, koji je pune tri godine obavijen misterijom.

(Espreso.co.rs / M. Božinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.