I PAR IZ SRBIJE NASTRADAO U NEMAČKOJ: Identifikovani svi poginuli u AVIONSKOJ NESREĆI!
Mesto nesreće, Foto: AP

tragedija

I PAR IZ SRBIJE NASTRADAO U NEMAČKOJ: Identifikovani svi poginuli u AVIONSKOJ NESREĆI!

Pored poginulih u nesreći aviona u blizini Frankfurta, dvoje ljudi je stradalo u sudaru vozila sa policijskim automobilom koji se kretao ka mestu pada letelice

Objavljeno: 22:56h

Avion je poleteo iz Francuske ka gradu Egelsbahu u centralnoj Nemačkoj, kada se srušio i zapalio u polju nedaleko od Erhauzena, 10 kilometara južno od Frankfurta.

Nemačka agencija DPA je javila da je u sudaru automobila i policijskog vozila koje se kretalo ka mestu nesreće poginulo dvoje ljudi, dok je troje ozbiljno povređeno.

Kako se nezvanično saznaje, u automobilu koji se sudario sa policijskim vozilom poginule su dve osobe iz Sandžaka, muškarac iz Prijepolja i njegova verenica iz Brodareva.

foto: AP

U nesreći je poginula i jedna od najbogatijih žena u Rusiji, predsednica odbora direktora i suvlasnica "Grupe S7" Natalija Filjeva, saopštila je ta ruska kompanija.

Osim nje, poginuo je i putnik aviona, kao i pilot. Prema pisanju Dojče velea, veruje se da su sve troje ruski državljani. Ruska kompanija "S7 Erlajns" identifikovala je jednu od žrtava kao Nataliju Filevu, koja je bila i suvlasnica te kompanije.

Fileva (55) je na Forbsovoj listi za 2018. četvrta najbogatija žena u Rusiji, a njeno bogatsvo procenjuje se na 660 miliona dolara (534 miliona evra).

Kako prenose ruski mediji veruje se da su u avionskoj nesreći poginuli i pilot i otac Fileve, dok se u saopštenju policije navodi da će putnici najverovatnije biti identifikovani tek sledeće nedelje. Uzrok nesreće još nije poznat.

BONUS VIDEO: Usred špica smo se provozali centrom, SNIMILI SMO TOTALNI HAOS

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.