TUKAO ME JE 12 SATI, NE ZNAM KAKO ME NIJE UBIO! Ispovest ADVOKATICE koju je PREBIO KOLEGA! BIO JE MRTAV PIJAN
Emilija Petrović nakon prebijanja, Foto: Privatna arhiva

stravično

TUKAO ME JE 12 SATI, NE ZNAM KAKO ME NIJE UBIO! Ispovest ADVOKATICE koju je PREBIO KOLEGA! BIO JE MRTAV PIJAN

Kako je objasnila, ona čoveka koji ju je mučio poznaje 15 godina, a upoznala ga je preko kolega. V. S. tvrdi da je u pitanju čista laž

Objavljeno: 14:04h
Jelena Jovanović

Emilija Petrović, beogradska advokatica tvrdi kako je preživela nemilosrdne batine od svog kolege, V. S., koji ju je, kako kaže, držao zaključanu u njenom stanu gde ju je nakon prebijanja, i pokrao.

Kako kaže, on je uzeo ceo privezak ključeva na kome je imala ključ od kola, stana roditelja, kancelarije, bratovljevog stana i nije joj vratio.

Takođe, prema njenim rečima, sakrio je mobilne telefone, i ukrao joj 250 evra.

Emilija Petrović
Emilija Petrović foto: Privatna arhiva

Nikada neću ovo zaboraviti monstrumu koji je bio slučajan prolaznik u mom životu. Došao je mrtav pijan, nije hteo da ode, i tukao me je 12 sati. Ne znam kojim čudom me nije ubio. Valjda sam bila dovoljno pribrana da ga za tih 12 sati ne isprovociram još više, kaže Emilija za Espreso.

Ona je dodala kako je V.S. prvo sedeo i pio, da bi nakon toga držao monologe.

Emilija Petrović
Emilija Petrović foto: Privatna arhiva

Probala sam da dođem do telefona i odmah sam dobila batine. Nakon toga je usledio njegov odvratan zagrljaj, kao i priča koliko me voli. Kako bih izbegla dalje mučenje, ja sam njemu takođe odgovorila da ga volim, bilo je jako mučno, jada se Emilija.

Kako je objasnila, ona čoveka koji ju je mučio poznaje 15 godina i upoznala ga je preko kolega.

Čovek je bio 15 godina sudija, sada je advokat. Moja borba protiv njega će biti teška upravo zbog njegovog nekadašnjeg položaja jer se mahom preporučivao svojim vezama u sudu i tužilaštvu. Tri koleginice su odbile da me zastupaju jer ga poznaju. Ženska solidarnost i borba protiv nasilja su jako bitni, pitam se koliko samo ima žena koje su prošle kao ja, ali iz straha zbog njegovih veza u pravosuđu, ništa ne smeju da urade, dodala je Emilija.

Naime, Emilija i njen kolega znaju se već dugi niz godina, a prošle godine su zajedno i letovali sa njenim koleginicama. Advokatica je već tada primetila da je V.S. navalentan, ali nije mogla ni da zamisli da je kako kaže, spreman na ovoliko nasilje.

Oni su imali dva sukoba jer je jedan klijent zahtevao da i Emilija bude uključena u njegov slučaj, ali ju je on prema njenim rečima, šikanirao.

Nakon toga, on je počeo da je zove i da joj piše poruke ljubavne sadržine.

On je do nedavno imao običaj da me zove oko dva sata posle ponoći i da mi govori da se nalazi u blizini moje kuće. Želeo je da iskreno porazgovaramo o poslu, ali i o nama i našem odnosu.

Upravo iz tih razloga, Emilija je pozvala kolegu u stan kako bi raščistila sve izvore sukoba. To je ispričala i policiji, kaže.

On je došao kod mene oko 20 časova pripit, voleo je da popije. Pričali smo sasvim normalno neko vreme, pili smo kafu i vino. Odjednom je počela svađa, verovatno zbog konzumiranja alkohola i on mi je rekao: "Je*ao ti pas mater", a ja sam njemu odgovorila: "I tebi ćerku" i to je bio okidač, priča Emlija za Espreso.

Kaže, kako joj je tada udario prvi šamar, a da ju je nakon toga grlio i govorio kako je voli. Tada je pokušala da dođe do telefona, ali ju je po njenim rečima, on tada zgrabio za struk i uzeo, objašnjava Petrovićeva.

To mučenje je trajalo celu noć. On je popio čak pet flaša vina, a ja jednu. Kupila sam vše jer su bile na akciji. Udarao mi je glavu o kuhinjske delove, mislila sam da ću umreti. Oko 8h je otišao do toaleta i malo ga je popustio alkohol. Ja sam se setila fiksnog telefona i pozvala policiju. Video me je, ali je već bilo kasno, došli su i odveli ga, priča ona.

Nije želela da prijavi V. S. jer je njegovoj ćerki sutradan bio rođendan pa se plašila odmazde.

Odbila je lekarsku pomoć, a V. S. je policija ispratila iz njenog stana.

Emilija je nakon batina zadobila potres mozga i sada se oporavlja. Kaže da ne sme da bude sama u stanu, tako da je u svakom trenutku neko sa njom. Išla je i kod psihijatra, a slede joj terapije jer je pretrpela veliki šok. Posebno je brinula reakcija roditelja, koji su jedva izdržali sve ovo.

Kontaktirali smo V.S. za komentar, ali je on odbio da daje izjave jer bi to kako kaže, značilo da komunicira sa njom iako je na snazi privremena zabrana prilaska.

Na kraju je samo rekao da je u pitanju čista laž.

Podsećamo, policija je nakon datih izjava naredila hitnu meru privremene zabrane prilaska i kontaktiranja i Petrovićevoj i V. S. u trajanju od 48 sati, nakon čega je Treće osnovno tužilaštvo predložilo da se hitna mera produži za 30 dana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.