VLADIMIR JE PREDOSETIO SMRT: Ubili su mu brata, a on je znao DA NEĆE DOČEKATI ROĐENDAN! Umro od konjske doze droge
Vladimir Vidaković, Foto: Facebook/Vladimir Vidaković

NERAZJAŠNJENE OKOLNOSTI

VLADIMIR JE PREDOSETIO SMRT: Ubili su mu brata, a on je znao DA NEĆE DOČEKATI ROĐENDAN! Umro od konjske doze droge

Istraga o smrti Vidakovića je u toku, a proverava se da li je bio povezan sa zaplenjnom drogom u Rumuniji

Objavljeno:

Pančevac Vladimir Vidaković (37), koji je umro od prevelike doze droge pod nerazjašnjenim okolnostima, predosetio je svoju smrt.

Sumnja se da je radio za jedan klan i da je otputovao u Kolumbiju kako bi nadgledao pošiljku kokaina ka Evropi, ali je transport otkriven u Rumuniji kada se u mestu Sveti Đorđe prevrnuo gliser sa tonom droge vrednom 300 miliona evra.

Vladimir se uoči misteriozne smrti, 22 marta u gradu Medeljinu u Kolumbiji, poverio prijateljima i najbližima da je odvojio veću sumu kako bi napravio feštu za rođendan bliskog rođaka, a uz to je dodao:

- Ako do tada budem živ i sve bude u redu.

Upravo te njegove reči navode na sumnju da je predosećao da neće izaći živ iz posla koji se bavio.

Početkom meseca se raspitivao kako teku pripreme za proslavu rođakovog rođendana i rekao:

- Da se ne škrtari i da je novac njegova briga.

Radovao se proslavi, koja je planirana tek za dva-tri meseca. Govorio je da je to idelana prilika da se familija ponovo okupi, pod uslovom da on bude živ. Govorili su mu da ne lupa gluposti i pitali o čemu priča, na šta je odgovarao da je život nepredvidiv.

Bavio se opasnim poslom, ali je privatno bio duša od čoveka. Posle smtri brata Miloša Vidakovića (29), bliskog saradnika Luke Bojovića, ubijenog u mafijaškom obračunu u Budvi, povukao se u sebe, piše Alo.rs

- Kada je izašao na piće sa dva druga, ceh je bio oko 1.500 dinara, on se uhvatio za novčanik i izvukao novčanicu od petsto evra. Konobarica je rekla da nema toliko pazara da mu vrati kusur, a on se samo nasmejao, govoreći da je ostatak za nju.

Istraga o smrti Vidakovića je u toku a proverava se da li je bio povezan sa zaplenjnom drogom u Rumuniji.

- Sumnja se da je radio za jedan klan i da je u Kolumbiji imao zadatak da nadgleda pošiljku kokaina ka Evropi. Trebalo je da garantuje da će transport proći bez problema. Međutim, droga je otkrivena u zajedničkoj akciji srpske i rumunske policije. Za pošiljku se saznalo 19. marta kada je u jednom kombiju pronađen kilogram kokaina, a samo dva dana kasnije i tovar od 1.040 kilograma kada se prevrnuo gliser na Crnom moru.

Reč je o kokainu vrhunskog kvaliteta od 90 procenata čistoće, a u akciji su uhapšeni Vranjanci Nenad Cvetković (43) i Tode Krstić (50), koji su bili prevoznici. Ne isključuje se mogućnost da je Vladimir bio neoprezan i da je napravio grešku, a da ga je suparnička ekipa cinkarila, a potom mu podmetnula i konjsku dozu droge od koje mu je otkazalo srce.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.