PREVRNUO SE BROD PUN DROGE, UHAPŠENI SRBI: Otkriveno više od tone kokaina, odala ih traljavost (VIDEO)
Feliks Banila, glavni tužilac u Upravi za borbu protiv organizovanog kriminala i terorizma rekao je da su policajci našli kokain 22. marta pored prevrnutog broda u mestu Sveti Đorde, Foto: Printscreen / Youtube

OTKRIVAMO

PREVRNUO SE BROD PUN DROGE, UHAPŠENI SRBI: Otkriveno više od tone kokaina, odala ih traljavost (VIDEO)

Feliks Banila, glavni tužilac u Upravi za borbu protiv organizovanog kriminala i terorizma rekao je da su policajci našli kokain 22. marta pored prevrnutog broda u mestu Sveti Đorde

Objavljeno: 26.03.2019. 20:20h
  • 24

Rumunske vlasti zaplenile su više od tone kokaina visokog kvaliteta koji je bio skriven na brodu koji se prevrnuo u Delti Dunava, a saopšteno je i da je policija privela dvojicu Srba.

Policija je danas donela zaplenjene vreće sa kokainom do agencije za organizovani kriminal u Bukureštu, a njegova ulična vrednost procenjuje na 300 miliona evra, prenosi AP.

Feliks Banila, glavni tužilac u Upravi za borbu protiv organizovanog kriminala i terorizma rekao je da su policajci našli kokain 22. marta pored prevrnutog broda u mestu Sveti Đorde, u istočnoj Rumuniji, kao i da su vlasti privele dvojicu Srba.

Ta droga je pronađena nekoliko dana pošto su policajci našli sličan paket kokaina u toj oblasti koji je verovatno ispao iz kamiona.

Banila je rekao da je droga stigla morem i da je prolazila kroz Rumuniju, navodi agencija.

(Espreso.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media