8 GODINA ZATVORA ZA STARCA (85) KOJI JE ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU (8)! Kazna ga je konačno stigla
Ilustracija, Foto: Printscreen

HOROR

8 GODINA ZATVORA ZA STARCA (85) KOJI JE ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU (8)! Kazna ga je konačno stigla

Njegov branilac najavio je žalbu na prvostepenu odluku smatrajući da mu je izrečena prestroga kazna

Objavljeno:

Ljubomir D. (85) iz sela Zaplanjska Toponica, kod Gadžinog Hana, osuđen je na osam godina zatvora zbog obljube deteta jer je 23. jula 2016. godine u svojoj porodičnoj kući napastvovao komšinicu A.T. (8).

Kako je utvrđeno tokom sudskog postupka, Ljubomir je devojčici gurnuo prst u polni organ, što je dokazano sudsko medicinskim veštačenjem koje je bilo ključno, s obzirom na to da je optuženi sve vreme negirao delo koje mu se stavljalo na teret.

Njegov branilac najavio je žalbu na prvostepenu odluku smatrajući da mu je izrečena prestroga kazna. Prema našim saznanjima, s obzirom na to da je suđenje bilo zatvoreno za javnost, A.T. je sa svojom braćom često dolazila kod Ljubomira koji im je davao novac jer su za njega obavljali sitne poslove.

Tog dana maloletnica je sa svojom braćom, od kojih jedan ima četrnaest, a drugi pet godina, došla kod starca koji ih je poslao da mu kupe pivo. Nakon što su sve troje ispili prvu turu, Ljubomir je poslao dečake da donesu još alkohola dok je devojčica ostala sa njim.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.