UDARIO SAM U AUTO, PA U DEU! PROBAO SAM DA...Vozač autobusa progovorio o nesreći koja ju je koštala
Dea je i dalje na intenzivnoj nezi, Foto: Printscreen/ Instagram

jezivo!

UDARIO SAM U AUTO, PA U DEU! PROBAO SAM DA...Vozač autobusa progovorio o nesreći koja ju je koštala

Voditeljka je i dalje na intenzivnoj nezi

Objavljeno:

- Nisam kriv… Tog jutra sam bio prva smena i uzeo sam autobus. Pre toga sam proverio da li je vozilo ispravno i ustanovio sam da je sa uljem i kočnicama sve u redu - naveo je Bojan J. u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

On je ispričao da je potom počeo sa smenom u autobusu na liniji 78, kada je oko šest časova ujutru kod bolnice KBC „Dragiša Mišović“ na ulici ugledao dva vozila kako stoje, ali da nisu bila obeležena nikakvim znakom.

- Pokušao sam da kočim, ali sam naišao na klizav kolovoz jer se izlila voda, koja se zaledila, i nisam mogao da zaustavim autobus. Najpre sam udario u jedan auto, pa u Deu, a onda u zid. Pokušao sam da se vratim u rikverc, ali nisam uspeo - izjavio je vozač u odbrani, koju je iznosio skoro dva sata.

On je dodao da su se i putnici prilikom izlaska iz autobusa na tom mestu takođe klizali.

- B. J. je izneo svoju odbranu povodom optužbi za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. U narednih 15 dana saslušaćemo svedoke koji su bili u autobusu i povređenu voditeljku, ako bude u mogućnosti da da izjavu - rekla je za „Alo!” portparol tužilaštva Aleksandra Ðenadić.

Ona je precizirala da će naložiti da se obavi saobraćajno-tehničko veštačenje na okolnosti prostorno-vremenske analize i utvrđivanja uzroka nastanka saobraćajne nezgode.

Bojan J. je juče nakon saslušanja nastojao da izbegne novinare i foto-reportere i ostao je u zgradi tužilaštva. On je pokušao da se kamuflira kako bi izbegao da bude fotografisan, a onda je oko 12.30 časova žurno napustio zgradu tužilaštva.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.