OTKRIVENA POSLEDNJA TAJNA UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Dokazano da tragovi krvi u MERCEDESU pripadaju NJOJ!?
Tragovi krvi pripadaju Jeleni?, Foto: Filip Plavčić, Privatna arhiva

detalji istrage

OTKRIVENA POSLEDNJA TAJNA UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Dokazano da tragovi krvi u MERCEDESU pripadaju NJOJ!?

Do kraja istrage protiv Jeleninog muža Zorana Marjanovića preostalo je da se, eventualno, veštači trag stope kod kanala u Crvenki

Objavljeno:

Veštačenje tragova krvi ubijene Jelene Marjanović iz njenog "mercedesa", koje je završeno tek nedavno posle tri godine istrage, nije moglo da baci novo svetlo na ovaj zločin. Razlog je što nije bilo moguće tačno utvrditi kada je i pod kojim okolnostima Jelenina krv dospela tu.

Do kraja istrage protiv Jeleninog muža Zorana Marjanovića preostalo je da se, eventualno, veštači trag stope kod kanala u Crvenki, gde je 2. aprila 2016. godine ubijena pevačica. Međutim, s obzirom na dodatna veštačenja koja su već urađena po nalogu Apelacionog suda, čini se da su optužbe protiv njega i dalje klimave.

Dok Zoranovi branioci zadovoljno trljaju ruke, ubeđeni da dokaza nema, tužilaštvo sa svoje strane smatra da ima, i da je optužnica u potpunosti potvrđena.

Što se tiče tragova Jelenine krvi, nađenih u njenom "mercedesu", veštaci nisu mogli tačno da utvrde starost tih tragova. Samo se pretpostavlja da je trag krvi bio relativno svež, ali ništa konkretnije. Zoran i članovi njegove porodice su tvrdili da je krv u automobil dospela kada se ona, nekoliko dana pre ubistva, sama posekla na gepek "mercedesa".

rekao je Nikola Dumnić, jedan od Marjanovićevih branilaca.

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.